سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز قرابیه سیب

قرابیه سیب
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد ۳ پیمانه
پودر قند ۳۰ گرم
کره ۲۵۰ گرم
ماست‏ ۱ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
سیب ۳ عدد
دارچین ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۹۰ گرم
گردو ۴ قاشق غذا خوری
قرابیه سیب
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت قرابیه سیب
روش ساخت
مرحله 1ابتدا مواد میانی رو آماده میکنیم . سیب رو پوست گرفته و بعد رنده کنید و داخل ظرف بریزید و بهش شکر و دارچین اضافه کنید و روی حرارت با کمی کره و روغن تفت بدید تا سیب ها آب بندازن و بعد آبش کشیده بشه .
مرحله 2وقتی آبش کاملا کشیده شد از روی حرارت بردارید و بهش گردوی خرد شده اضافه کنید و اجازه بدید تا کاملا موادتون خنک بشه . توی این فاصله خمیر روآماده کنید .
مرحله 3کره ی نرم شده و پودر قند و ماست رو باهم مخلوط کنید و باقاشق هم بزنید و بعد بهش آرد و بکینگ پودر رو که الک کردید اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر نرمی بدست بیاد و به دست نچسبه .
مرحله 4حالا توی آبمیوه گیری رو سلفون یا نایلون بکشید و از خمیر به اندازه گردو بردارید و داخل ابمیوه گیری بذارید و با دست فشار بدید و وسط خمیر رو باز کنید و از مواد میانی وسطش بریزید و روش رو با خمیر بپوشونید و بعد برگردونید از قالب و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید و خیلی کم چرب کردید با کمی فاصله قرار بدید .
مرحله 5با این میزان مواد ۱۲ تا شیرینی با این سایز داریم . و بعد داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۵ به مدت ۲۵ دقیقه قرار بدید تا زمانی که شیرینی پخته بشه و زیرش طلایی بشه .
مرحله 6و بعد وقتی شیرینی ها کاملا خنک شدن روشون پودر قند الک کنید . این شیرینی فوق العاده خوشمزس . حتما امتحان کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین