سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز قرابیه حلزونی

قرابیه حلزونی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۵ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱ لیوان
نشاسته ذرت ۱ لیوان
پودر شکر ۱ لیوان
آرد سفید ۴ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
رنده پوست لیمو ۲ عدد
اسانس پرتقالبه مقدار لازم
قرابیه حلزونی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت قرابیه حلزونی
روش ساخت
مرحله 1تخم مرغ وپودر شکر ووانیل را باهمزن مخلوط کنید تا کمی رنگش روشن شود حدود3دقیقه کافیه . وبعد روغن مایع رو اضافه وباز کمی مخلوط کنید.
مرحله 2آرد وبیکینگ پودر ونشاسته را که از قبل الک کرده‌اید را اضافه ومخلوط کنید تا خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد. (مقداری از آرد را بردارید ومابقی را با بیکینگ پودر ونشاسته الک کنیداگر خمیر چسبندگی داشت مابقی آرد را کم کم اضافه کنید).
مرحله 3مقداری از خمیر به اندازه یه نارنگی بردارید و کمی پودر کاکائو اضافه کنید (به اندازه ای پودر کاکائو اضافه کنید که شکلاتی شود) ومخلوط تا پودر کاکائو به خورد خمیر برود(زیاد ورز ندین چون خمیر به روغن میفته).
مرحله 4از خمیر ساده رابه اندازه یک گردو جدا وبادست گرد کنید. تکه ای از خمیر شکلاتی جدا کنید و مثل تصویر شکل لوله باریک در بیارید.
مرحله 5بعد روی خمیر ساده با چاقویا هر وسیله دیگری شیارهایی روی خمیر بندازید وخمیر لوله شده شکلاتی را روی خمیر ساده به شکل حلزونی شکل بدین و باانگشت کمی خمیر شکلاتی را فشار بدید تا کمی پهن شودوبا انگشت یا سمبه وسط خمیر راکمی فشار و سوراخ کنید.
مرحله 6در سینی فر کاغذ روغنی انداخته وشیرینی هارو گذاشته وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه تا زیرشیرینی هاپخته و طلایی شوند.(حدود 15تا20دقیقه)
مرحله 7بعد پخت بزارید قرابیه ها کاملا خنک شوند بعد از سینی جدا کنید ووسط قرابیه ها را با مارمالادیا شکلات آب شده تزئین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین