زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۴ پیمانه |
سینه مرغ ۱ عدد |
قارچ ۵۰۰ گرم |
سیر ۲ حبه |
پیاز ۱ عدد |
روغن ۱/۲ پیمانه |
ادویه گرام ماسالا ۱ قاشق سوپ خوری |
زنجبیل ۱ قاشق سوپ خوری |
زیره ۱ قاشق چای خوری |
زعفران آب کرده ۲ قاشق سوپ خوری |
نمکبه مقدار لازم |
آبلیموبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برنج رو خيس كنيد آبكش كرده وكنار بزاريد..سينه مرغ رو خرد كنيد و با نمك و زيره و زنجبيل و ادويه گراماسالا مخلوط كرده و دو قاشق روغن مايع به اون بزنيد و داخل يخچال بزاريد تا مزه دار شود .... |
مرحله 2 | قارچ ها رو بشوييد و خرد كنيد و دوقاشق آبليمو به آن بزنيد ...پياز رو خرد كنيد وبا دو قاشق روغن تفت بديد ...سير رو بهش اضافه كنيد وبا پياز مخلوط كنيد. |
مرحله 3 | بعد قارچ را به آن افزوده كنيد و باحرارت بالا تفت بدين كه قارچ آب نیندازه ...سينه مرغ رو جداگانه تفت بدين بعد هردو مواد رو باهم مخلوط كنيد . |
مرحله 4 | يك لايه برنج در قابلمه بريزيد و يك لايه از مايه مرغ و قارچ روي آن قرار بدين ودوباره يك لايه برنج و مجددا قارچ و مرغ تا وقتي مايه قارچ و مرغ تمام بشه و در آخر زعفران رو روي برنج ميريزيم و برنج رو دم ميكنيم . |