سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



برنج قارچ پلو (هندی)

قارچ پلو (هندی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
قارچ ۲۰-۱۵ عدد
برنج ۲ فنجان
روغن ۱ قاشق سوپ خوری
دانه رازیانه ۱/۲ قاشق چای خوری
چوب دارچین ۲.۵ سانتی متر
میخک ۵-۴ عدد
هل ۵-۴ عدد
برگ بو ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل سبز ۳-۲ عدد
خمیر ۱ قاشق سوپ خوری
زردچوبه ۱/۴ قاشق چای خوری
نمکبه مقدار لازم
گشنیزبه مقدار لازم
قارچ پلو (هندی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت قارچ پلو (هندی)
روش ساخت
مرحله 1 قارچ ها را بشویید و تمیز کنید و خرد کنید.
مرحله 2برنج باسماتی را بشویید و آب کش کنید و کنار بگذارید.
مرحله 3روغن را داخل یک زودپز داغ کنید. دانه های رازیانه، دارچین، میخک، هل و برگ بو را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.
مرحله 4سپس پیاز و فلفل تند سبز را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز ها نیمه شفاف شوند.
مرحله 5بعد خمیر سس و زنجبیل را اضافه کنید و بعد زردچوبه را و خوب مخلوط کنید. قارچ ها را اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه در روغن سرخ کنید.
مرحله 6حالا برنج و مقدار آب لازم و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 7 در زودپز را ببندید و تا زمانی که آماده شود بپزید.
مرحله 8تا زمانی که سوت زودپز به صدا در آمد برنج را پخته و بعد شعله را کم کرده و 5 دقیقه دیگر به پختن ادامه داده و سپس شعله را خاموش کرده.
مرحله 9صبر کنید تا در زودپز آزاد شود. سپس آن را باز کنید و به آرامی برنج را کود کنید و روی آن را با گشنیز تزئین کنید. غذا را گرم به همراه رایتا یا ماست و خیار سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین