زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
جعفریبه مقدار لازم |
آرد ۱ قاشق غذا خوری |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱/۲ لیوان |
خامه ترش ۴ قاشق غذا خوری |
قارچ ۱۰ عدد |
گوشت مرغ ۲۰۰ گرم |
پنیر فتا ۷۵ گرم |
مرحله 1 | قارچ به طور کامل بشویید ،با استفاده از چاقو کوچک ساقه قارچ را جدا می کنیم . کلاه قارچ ها را در یک ظرف گذاشته و کمی نمک به آنها می زنیم |
مرحله 2 | مرغ را خیلی ریز خرد کرده و حدود 5 دقیقه تفت میدهیم |
مرحله 3 | با یک قاشق روغن روی حرارت کم ، ساقه قارچ ها را هم ریز ریز کردهو به مرغ اضافه میکنیم و حدود 5 دقیقه دوباره قارچ را با مرغ تفت میدهیم |
مرحله 4 | آرد را با خامه ترش مخلوط می کنیم |
مرحله 5 | به قارچ و مرغ اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم . |
مرحله 6 | کمی نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که پنیر فتا خودش کمی نمک دارد و در ریختن نمک دقت نمایید |
مرحله 7 | در حالی که مخلوط را از روی حرارت برداشته تا خنک شود ، فر را با 360 فارنهایت روشن می کنیم |
مرحله 8 | مرغ و مخلوط قارچ را با پنیر فتا خرد شده و جعفری خرد شده را در یک کاسه مخلوط می کنیم |
مرحله 9 | با مخلوط آماده شده داخل قارچ ها را پر می کنیم |
مرحله 10 | روی آنها را با پنیر موتزارلا خرد شده می پوشانیم و به مدت 15-20 دقیقه داخل فر قرار می دهیم نوش جان |