زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
قارچ ۵ عدد |
سیب زمینی ۱ عدد |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
ذرت ۲ قاشق سوپ خوری |
پنیر پیتزابه مقدار لازم |
رب گوجه فرنگیبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سیب زمینی را بگذارید آب پز شود و بعد پوست بگیرید و از وسط نصف کنید یه مقدار وسط دو نیمه سیب زمینی رو با قاشق خالی کنید. |
مرحله 2 | قارچ ها را بشویید و کلاهک را از ساقه جدا کنید و یه مقدار آبلیمو به قارچها اضافه کنید تا موقع پخت سیاه نشن. |
مرحله 3 | پیاز و فلفل دلمه ای رو به همراه گوشت چرخ کرده تفت بدید و بعد از اضافه کردن نمک و فلفل و کمی زردچوبه، ساقه های قارچ رو که خرد کردین ، به همراه ذرت به مواد اضافه کنید و رب گوجه رو هم بریزید و بگذارید یه مقدار تفت بخوره و بعد شعله را خاموش کنید |
مرحله 4 | قارچ ها و سیب زمینی ها را توی ظرف بچینید و در صورت تمایل، کف ظرف رو با مقدار کمی روغن زیتون چرب کنید. بعد از مواد، وسط قارچ ها و سیب زمینی ها رو پر کنید و روی مواد رو با میزان دلخواه پنیر پیتزا بپوشونید. ۱۰ دقیقه توی فر یا ماکروویو بگذارید تا پنیرها آب شن و طلایی. پیش غذای شما آماده است. |