زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
قارچ ۵۰۰ گرم |
آرد سوخاری ۱.۵ پیمانه |
تخم مرغ ۱ عدد |
شیر ۱ قاشق غذا خوری |
نمکبه مقدار لازم |
روغن زیتونبه مقدار لازم |
مرحله 1 | قارچ ها را خوب بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود. |
مرحله 2 | سپس در آرد سوخاری بغلتانید. |
مرحله 3 | تخم مرغ را همراه با شیر و نمک هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. |
مرحله 4 | قارچ های آغشته به آرد را در مخلوط شیر و تخم مرغ بگذارید. |
مرحله 5 | سپس درآورید و در روغن سرخ کنید. |