زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
قارچبه مقدار لازم |
آرد سفیدبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغن مایعبه مقدار لازم |
مرحله 1 | داخل یک ظرف کمی آب نمک و فلفل و یک قاشق ارد زده و مخلوط کرده و قارچها را داخل ظرف ریخته و یک ربع استراحت میدهیم. |
مرحله 2 | قارچها بعد از یک ربع استراحت داخل آرد می اندازیم و حسابی میغلتانیم |
مرحله 3 | و بعد داخل آب یخ میزنیم و دوباره داخل آرد میغلتانیم |
مرحله 4 | قارچها رو بعد از اینکه دو مرحله حسابی داخل آرد غلطاندیم و روی سطح قارچ را فشار دادیم یا بین دو انگشت به حالت نشکون یا گره گرهی گرفتیم مانند تصویر بالا باز ده دقیقه دیگر استراحت میدهیم. |
مرحله 5 | داخل یک ظرف روغن زیاد میریزیم در حدی که قارچها به کف ظرف برخورد نکنن و داخل روغن شناور باشند و سرخ می کنیم |