سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



غذای حاضری قاتق عدس

قاتق عدس
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
عدس ۱ پیمانه
پیاز ۲ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
زیره سیاهبه مقدار لازم
آرد ۱ قاشق غذا خوری
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
قاتق عدس
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت قاتق عدس
روش ساخت
مرحله 1ابتدا عدسها را پخته و بگذارید کاملا له شوند، می‌توانید با غذاساز یا گوشتکوب آنها را کاملا له کنید.
مرحله 2پیازها را ریز خرد کرده و تفت دهید، پس از اینکه طلایی شدند، نصف آنها را برای تزئین جدا کرده و به نصفه دیگر در تابه، آرد را اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن، نمک و ادویه را نیز اضافه کنید.
مرحله 3مواد تفت داده شده و مقداری آب را به عدسها اضافه کرده و پس از جوش آمدن، زیره و روغن را اضافه کنید. سپس اجازه دهید تا غذا جا بیفتد. در حین پخت درب قابلمه باید بسته باشد اما هرچند دقیقه یکبار آن را بهم زده تا ته نگیرد.
مرحله 4تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و کامل بهم بزنید و پس از قوام آمدن غذا، تخم مرغ ها را به آن اضافه کرده و تا زمان پخت تخم مرغ ها به هم زدن ادامه دهید.
مرحله 5پس از پخت تخم مرغ ها، قاتق عدس ما آماده ست. غذا را در ظرف کشیده و با پیاز داغ های کنار گذاشته تزئین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین