زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
نان باگت ۲ عدد |
دانه انار ۱.۵ پیمانه |
گردو ۱ پیمانه |
پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم |
جعفری ۱/۲ پیمانه |
پیازچه ۱ عدد |
کنجد ۲ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغن مایع0 |
مرحله 1 | نان ها را روی سطح صافی قرار دهید، سپس با یک چاقوی تیز آن ها را به صورت افقی برش بزنید. به آرامی خمیر داخل تکه های نان را جدا کنید. |
مرحله 2 | در یک تابه نچسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس تکه های نان را داخل آن حدود 3-2 دقیقه تفت دهید. بعد از آن که تکه های نان برشته و طلایی شدند، از تابه خارج کرده و بگذارید تا کاملا خنک شوند. |
مرحله 3 | در این مرحله مواد داخل نان ها را آماده کنید. در یک کاسه مناسب پنیر خامه ای را بریزید و آن را هم بزنید تا نرم و یکدست شود، سپس گردوی خرد شده، دانه های انار، پیازچه و جعفری خرد شده، دانه های کنجد و به میزان لازم نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید، سپس ظرف را داخل یخچال قرار دهید تا مخلوط کمی سفت شوند. |
مرحله 4 | حالا نان ها را آماده کنید. آن ها را روی ظرف مورد نظرتان بچینید. مقداری از مخلوط حاصل را داخل هر کدام ازنان ها بریزید. |
مرحله 5 | حالا می توانید این لقمه های خوشمزه را سرو کنید. |