سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



اسنک و رول فینگر فود یلدایی

فینگر فود یلدایی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
نان باگت ۲ عدد
دانه انار ۱.۵ پیمانه
گردو ۱ پیمانه
پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم
جعفری ۱/۲ پیمانه
پیازچه ۱ عدد
کنجد ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغن مایع0
فینگر فود یلدایی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فینگر فود یلدایی
روش ساخت
مرحله 1نان ها را روی سطح صافی قرار دهید، سپس با یک چاقوی تیز آن ها را به صورت افقی برش بزنید. به آرامی خمیر داخل تکه های نان را جدا کنید.
مرحله 2در یک تابه نچسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس تکه های نان را داخل آن حدود 3-2 دقیقه تفت دهید. بعد از آن که تکه های نان برشته و طلایی شدند، از تابه خارج کرده و بگذارید تا کاملا خنک شوند.
مرحله 3در این مرحله مواد داخل نان ها را آماده کنید. در یک کاسه مناسب پنیر خامه ای را بریزید و آن را هم بزنید تا نرم و یکدست شود، سپس گردوی خرد شده، دانه های انار، پیازچه و جعفری خرد شده، دانه های کنجد و به میزان لازم نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید، سپس ظرف را داخل یخچال قرار دهید تا مخلوط کمی سفت شوند.
مرحله 4حالا نان ها را آماده کنید. آن ها را روی ظرف مورد نظرتان بچینید. مقداری از مخلوط حاصل را داخل هر کدام ازنان ها بریزید.
مرحله 5 حالا می توانید این لقمه های خوشمزه را سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین