زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
فیله ساردین ۶ عدد |
فیله گوساله ۳ تکه |
سیر ۴ حبه |
آویشن ۳ قاشق سوپ خوری |
رزماری ۱ قاشق سوپ خوری |
روغن زیتون ۳ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | سیر، رزماری و آویشن را ریز کنید |
مرحله 2 | فر را از قبل تا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید |
مرحله 3 | ساردین، سیر، رزماری، آویشن و 1 قاشق روغن زیتون را در کاسهای کوچک مخلوط کنید. با نمک و فلفل مزهدار کنید |
مرحله 4 | یک فیله گوسفند را روی سطحی تمیز قرار دهید. با یک چاقوی تیز برشی افقی تا عمق ¾ در پهلوی فیله بزنید (تا آخر طرف دیگر نبرید). فیله را باز کنید تا صاف قرار گیرد. با ⅓ مخلوط ساردین روی آن را بپوشانید |
مرحله 5 | حالا فیله را تا بزنید تا این ماده داخلش قرار گیرد. از نخ آشپزی غیرمومی استفاده کنید و با فواصل 2 سانتیمتری فیلهها را ببندید. این کار را با بقیه فیلهها و مخلوط ساردین تکرار کنید |
مرحله 6 | روغن زیتون را در تابه تفلون روی حرارت بالا گرم کنید |
مرحله 7 | فیله گوسفند را برای 2 دقیقه در هر طرف تفت دهید، سپس آن را به سینیای که آماده کردهاید انتقال دهید. بعد از 10 دقیقه فیلهها را چک کنید، میتوانید آنها را به مقدار دلخواهتان بپزید |
مرحله 8 | وقتی فیلهها به میزان پخت مدنظر شما رسیدند، آنها را با فویل بپوشانید و برای 5 دقیقه کنار بگذارید تا گوشت استراحت کند |
مرحله 9 | برای سرو نخها را از فیلهها جدا کنید و آنها را به تکههای ضخیم ببرید. |