زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۱ -۲ عدد |
ماست ۶ قاشق غذا خوری |
ادویهبه مقدار لازم |
پودر فلفل سیاهبه مقدار لازم |
زعفرانبه مقدار لازم |
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم |
پیاز ۲ عدد |
سیر ۲ حبه |
آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری |
آرد سوخاریبه مقدار لازم |
تخم مرغ ۲ عدد |
مرحله 1 | ابتدا سینه های مرغ رو فیله میکنیم؛ (به صورت نوارهای باریک برش میدیم).پیازها را خرد کرده و سیر را ریز رنده میکنیم |
مرحله 2 | سپس ماست،آبلیمو،نمک،فلفل سیاه و قرمز،زردچوبه،ادویه،زعفران و دارچین را باهم مخلوط کرده و پیاز و سیرهارو به آن اضافه و مخلوط میکنیم؛ |
مرحله 3 | فیله های مرغ را درون مخلوط قرار میدیم و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال میگذاریم تا کاملا فیله ها مزه دار بشن؛ |
مرحله 4 | در ظرف مناسب روغن ریخته و روی حرارت میگذاریم تا کاملا داغ بشه؛تخم مرغ ها را در کاسه ای جداگانه شکسته و هم میزنیم؛ |
مرحله 5 | سپس فیله ها را از مواد جدا کرده و ابتدا در آرد سوخاری میغلتانیم و بعد درون تخم مرغ ها میزنیم و مجددا در آرد سوخاری میغلتانیم و درون روغن میندازیم تا سرخ بشن. |