سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مرغ و پرنده فیله مرغ سوخاری پولک دار

فیله مرغ سوخاری پولک دار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
سینه مرغ ۱۰ عدد
آرد سفید ۵ لیوان
عصاره مرغ ۱ عدد
روغن مایعبه مقدار لازم
آب ۴ لیوان
نمک ۶ قاشق غذا خوری
فیله مرغ سوخاری پولک دار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فیله مرغ سوخاری پولک دار
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فیله های مرغ رو نازک برش داده.... در یک ظرف چهار قاشق از ادویه ها رو ریخته همراه دولیوان آب.... مخلوط میکنیم.. و فیله ها را درون آب گذاشته...به مدت سه ساعت در یخچال میگذاریم تا طعم دار شود
مرحله 2بعد در ظرف نسبتا بزرگی دوقاشق از ادویه های باقی مانده.. و عصاره مرغ را درون آردها ریخته..
مرحله 3بعد از تایم استراحت مرغ ها را در آورده.... با انبر آشپزی... دونه دونه.... فیله را درون آرد انداخته ..تا کاملا آردی شد....در کنار دستمون دولیوان آب باقی مونده را درون کاسه ای ریخته ومیگذاریم کنار کاسه آرد ها... بعد با انبر در آورده..درون آب انداخته و سریع در می آوریم... بعد دوباره درون آرد انداخته...و کاملا آردی میکنیم
مرحله 4و دوباره با انبر درون آب انداخته....و در می آوریم... و درون آرد انداخته.. این بار با دو دست... کاملا آردی کرده.. و با کمک آرد زیاد.... فیله ها رو به حالت رفت و برگشتی لابلای آرد ماساژ میدهیم ...که فاصله بین لایه های آردی و آب بیافته......و با انبر درون روغن زیاد دریک مایه تابه گود که از قبل گرم گرم شده... میاندازیم...حدود پنج تا هفت دقیقه با شعله متوسط زمان میبره تا آماده بشه
مرحله 5بعد هم در ظرف چیده... و همراه سیب زمینی ،وسس قرمز یا سس قارچ سرو میکنیم..
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین