سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماهی و میگو و دریایی فیله ماهی سوخاری

فیله ماهی سوخاری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
فیله ماهی ۵۰۰ گرم
آرد سوخاریبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
فلفل دلمه ایبه مقدار لازم
فیله ماهی سوخاری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فیله ماهی سوخاری
روش ساخت
مرحله 1بسته به نوع ماهی که انتخاب کردید مزه دار کردنش کمی متفاوت تر می شود.
مرحله 2مثلا بعضی ماهی ها بوی بیشتری دارند و حتما قبل از اینکه داخل خمیر زده شوند باید مزه دار کرد با موادی مثل:
مرحله 3آب لیموی تازه، فلفل سیاه، پودر یا خود سیر، اب پیاز، زعفران و ...
مرحله 4اما بعضی ها مثل تیلاپیا بوی زیادی ندارند و همان خمیر و ادویه سوخاری کاملا مزه دار و لذیذش می کند. و نیازی نیست که یکی دو ساعت جلو تر مزه دارش کنید.
مرحله 5حالا مقداری از آرد سوخاری را داخل یک کاسه بریزید و با کمی آب سرد مخلوطش کنید تا به غلظت ماست یا شلتر از سمنو برسد.
مرحله 6حالا فیله ها را یکی یکی در خمیر زده و در همان آرد سوخاری بغلتانید و بعد در روغن شناور داغ سرخشان کنید.
مرحله 7بعد از سرخ شدن روی دستمال روغن گیر یا صافی بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود البته این نوع، روغن زیادی به خودش جذب نمی کند.
مرحله 8نکته مهم اینکه حواستان باشد که ما از آرد سوخاری استفاده کردیم و نه پودر سوخاری.
مرحله 9این غذا را می توانید با مقداری سیب زمینی سرخ کرده و سس کچاپ و یک برش نان سرو کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین