سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماهی و میگو و دریایی فیله ماهی با اسفناج

فیله ماهی با اسفناج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
اسفناج ۴ پیمانه
پیاز ۱ عدد
روغن ۳ قاشق سوپ خوری
پودر ژله ۱/۴ پیمانه
فلفل دلمه ای ۱ عدد
فیله ماهی ۴۵۰ گرم
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
سرکه ۱ قاشق سوپ خوری
فیله ماهی با اسفناج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فیله ماهی با اسفناج
روش ساخت
مرحله 1اسفناج های خرد شده را درون یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید.
مرحله 2پیاز را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده، ورقه ورقه برش دهید، درون ماهیتابه، یک قاشق سوپخوری روغن ریخته و پیازها را با حرارت ملایم تفت بدهید تا طلایی رنگ بشوند.
مرحله 3یک قاشق سوپخوری پودر ژله به پیاز اضافه کرده کمی هم بزنید.
مرحله 4فلفل دلمه ای را به شکل نوارهای باریک برش داده به مخلوط بیفزایید.
مرحله 5آنها را به مدت یک دقیقه دیگر بپزید.
مرحله 6ماهیتابه را از روی شعله گاز برداشته و مخلوط پیاز را به اسفناج اضافه کنید.
مرحله 7روی کاسه را بپوشانید و کنار بگذارید.
مرحله 8فیله ماهی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و کمی نمک و فلفل روی آنها بپاشید.
مرحله 9همان ماهیتابه را تمیز کرده و دو قاشق سوپخوری روغن باقیمانده را درون آن بریزید تا گرم شود. سپس فیله های ماهی را به مدت دو دقیقه در آن سرخ کنید.
مرحله 10حرارت را کاملا ملایم کنید و فیله ها را به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزید.
مرحله 11فیله ها را در نهایت در ظرف مخصوص سرو قرار داده، روی آنها را بپوشانید تا گرم بمانند.
مرحله 12باقیمانده پودر ژله را درون ماهیتابه ریخته، آن را حرارت دهید، سپس این ژله را با قاشق روی فیله ها بریزید.
مرحله 13مخلوط اسفناج و پیاز را کمی قبل از سرو با سرکه مخلوط کرده ، اطراف فیله ها را با آن تزئین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین