زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۳ عدد |
روغنبه مقدار لازم |
آببه مقدار لازم |
یخ ۸ تکه |
مواد لازم0 |
آرد گندم ۱/۲ لیوان |
آرد سوخاری ۱/۲ لیوان |
نشاسته ۱/۲ استکان |
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری |
زیره ۱ قاشق چای خوری |
شکر ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری |
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری |
جوز هندی ۱/۳ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برای تهیه پودر کنتاکی تمام ادویه ها را آسیاب کرده و به همراه نمک و فلفل و جوش شیرین به آرد سوخاری و آرد گندم و نشاسته اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. |
مرحله 2 | سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و به شکل تکه های بلند و درشت خورد کنید. |
مرحله 3 | سه قاشق از پودر کنتاکی را به نصف لیوان آب اضافه کنید و به همراه مرغ ها در یک ظرف سر دار بریزید و 30 ثانیه ظرف را تکان دهید و بعد تا یک ساعت در یخچال بگذارید. |
مرحله 4 | در یک کاسه بزرگ آب و یخ را بریزید و یک آب کش کوچک تر در کاسه بگذارید.ابتدا مرغ ها را در پودر کنتاکی بغلتانید و بعد مرغ ها را در آب کش بگذارید تا خیس شود و بار دیگر مرغ را در پودر کنتاکی بزنید و خوب ماساژ دهید تا بافت مرغ از هم باز شود. |
مرحله 5 | هر ظرفی که برای سرخ کردن انتخاب کرده اید را باید تا یک سوم روغن بریزید حتما با شعله متوسط روغن را داغ کنید و بعد حرارت را کم کنید و مرغ ها را سرخ کنید.حداکثر زمان مورد نیاز برای پخت فیله استریپس 6تا8دقیقه است. |
مرحله 6 | بعد از سرخ کردن فیله ها را روی دستمال تمیز بگذارید تا روغن اضافی آن کشیده شود. |