سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مرغ و پرنده فیله استریپس

فیله استریپس
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
سینه مرغ ۳ عدد
روغنبه مقدار لازم
آببه مقدار لازم
یخ ۸ تکه
مواد لازم0
آرد گندم ۱/۲ لیوان
آرد سوخاری ۱/۲ لیوان
نشاسته ۱/۲ استکان
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
زیره ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
جوز هندی ۱/۳ قاشق چای خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
فیله استریپس
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فیله استریپس
روش ساخت
مرحله 1برای تهیه پودر کنتاکی تمام ادویه ها را آسیاب کرده و به همراه نمک و فلفل و جوش شیرین به آرد سوخاری و آرد گندم و نشاسته اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله 2سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و به شکل تکه های بلند و درشت خورد کنید.
مرحله 3سه قاشق از پودر کنتاکی را به نصف لیوان آب اضافه کنید و به همراه مرغ ها در یک ظرف سر دار بریزید و 30 ثانیه ظرف را تکان دهید و بعد تا یک ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله 4در یک کاسه بزرگ آب و یخ را بریزید و یک آب کش کوچک تر در کاسه بگذارید.ابتدا مرغ ها را در پودر کنتاکی بغلتانید و بعد مرغ ها را در آب کش بگذارید تا خیس شود و بار دیگر مرغ را در پودر کنتاکی بزنید و خوب ماساژ دهید تا بافت مرغ از هم باز شود.
مرحله 5هر ظرفی که برای سرخ کردن انتخاب کرده اید را باید تا یک سوم روغن بریزید حتما با شعله متوسط روغن را داغ کنید و بعد حرارت را کم کنید و مرغ ها را سرخ کنید.حداکثر زمان مورد نیاز برای پخت فیله استریپس 6تا8دقیقه است.
مرحله 6بعد از سرخ کردن فیله ها را روی دستمال تمیز بگذارید تا روغن اضافی آن کشیده شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین