سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر فوندانت

فوندانت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
شیر ۱/۲ لیوان
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
گلوکز ۲ قاشق غذا خوری
گلیسیرین ۲ قاشق غذا خوری
کره ۲ قاشق غذا خوری
اسانس وانیل ۲ قاشق چای خوری
شکلات سفید ۱۰۰ گرم
پودر قند ۸۰۰ گرم
فوندانت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فوندانت
روش ساخت
مرحله 1ابتدا ژلاتین را در شیر سرد ریخته 5 دقیقه استراحت می دهیم تا ژلاتین پف کند بعد یک دقیقه در ماکروفر می گذاریم یا اینکه روی بخار کتری قرار داده تا ژلاتین در شیر حل شود .
مرحله 2بعد گلوکز ،گلیسیرین ،اسانس وانیل ،کره و شکلات را اضافه کرده روی بخار کتری یا ماکروفر قرار داده تا کاملا مواد حل شوند .
مرحله 3ظرف را کنار گذاشته تا مواد از گرما بیافتند
مرحله 4داخل یک ظرف پودر قند ریخته و وسط آن را خالی می کنیم و مایه را داخل آن می ریزیم و کم کم مخلوط می کنیم . در حد یک دست شدن.
مرحله 5بعد آن را داخل نایلونی که با گلیسرین کمی چرب کرده اید قرار داده یک شب بیرون یخچال به آن استراحت می دهیم . نگران شل بودن فوندانت نباشید .
مرحله 6روی میز کار پودر قند پاشیده خمیر را وردنه کنید و روی کیک منتقل نمایید . اگر خمیر بیش از حد شل بود می توانید به آن کم کم پودر قند اضافه کرده و ورز دهید .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین