سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن فلَن

فلَن
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
شیر ۲۰۰ گرم
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
شیر ۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱/۲ لیوان
فلَن
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فلَن
روش ساخت
مرحله 1فر رو با درجه 180 سانتیگراد روشن می کنیم.
مرحله 2شكر رو توی ماهیتابه میریزیم اجازه میدیم كه حاشیه هاش ذوب شه. یادتون باشه که هم نمیزنیم شعله گاز هم متوسط باید باشه نه زیاد که بسوزه .
مرحله 3هم نمیزنیم فقط ظرف رو دورانی میچرخونیم تا شكر ذوب شده حاشیه ظرف نسوزه. باید شکرمون مذاب بشه و به رنگ طلایی در بیاد.
مرحله 4تیره نشه و مزه اش هم تلخ نشه. ولی خیلی تمرین میخواد .و اینكه اگه احساس میكنید داره وسط كار كاراملتون تیره میشه باید ظرف رو بلند كنید و از حرارت فاصله بگیرید و به چرخوندن ظرف ادامه بدید و بعد مجددا روی حرارت بذاریدش. اینطوری كاراملتون عالی میشه و توی كیكها هم میتونید از همین استفاده كنید.
مرحله 5سریع كارامل رو به قالب منتقل میكنیم. خیلی سریع چون زودی میبنده
مرحله 6و قالب رو میچرخونیم تا كارامل كل سطحش رو بپوشونه. همه اینا رو با حداكثر سرعت انجام میدیم.
مرحله 7پنیر و تخم مرغ و وانیل رو هم میزنیم.
مرحله 8نصف قوطی شیر عسل رو توی مخلوط میریزیم و هم میزنیم شیر تغلیظ شده راهم وی ریزیم در صورتی که نداشتید از خامه میتونید استفاده کنیدیادتون باشه زیاد نباید هم بزنید ، و نباید کف کنه پس در حد مخلوط شدن کافیه .
مرحله 9یعنی وقتی زیادی همش بزنیم كف میكنه و موقع پخت پف میكنه و بافتش منسجم نمیشه و یه چیز پفكی تحویل خواهید گرفت.
مرحله 10مخلوط رو توی قالب میریزیم. هرچی قالبتون كوچیكتر باشه ارتفاع فلنتون بیشتر میشه.
مرحله 11قالب رو توی یه ظرف بزرگتر میذاریم تو فر . و ظرفی که توش قالبمون رو گذشتیم تا نصف قالب رو پر از آب جوش میكنیم یعنی قالب باید تا نصفه تو آب جوش غوطه ور باشه . میذاریمش توی فر به مدت ۴۵ دقیقه.
مرحله 12وقتی فلن رو از فر بیرون میاریم وسطش هنوز مثل ژله تكون میخوره. میذاریم یك ساعت توی دمای اتاق بمونه تا سرد شه.
مرحله 13بعد میذاریمش توی یخچال تا یك شب بمونه. یا ده ساعت.
مرحله 14بعد از این که حسابی موند تو یخچال دور تا دورقالب رو با چاقو میبریم كه مطمئن باشیم نچسبیده.
مرحله 15ظرف سرو رو میذاریم روشو برش میگردونیم.
مرحله 16روش سشوار میگیریم تا از قالب جدا شه و بیافته توی بشقاب
مرحله 17سس كاراملیش هم دورش بریزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین