مرحله 1 | فر رو با درجه 180 سانتیگراد روشن می کنیم. |
مرحله 2 | شكر رو توی ماهیتابه میریزیم اجازه میدیم كه حاشیه هاش ذوب شه. یادتون باشه که هم نمیزنیم شعله گاز هم متوسط باید باشه نه زیاد که بسوزه . |
مرحله 3 | هم نمیزنیم فقط ظرف رو دورانی میچرخونیم تا شكر ذوب شده حاشیه ظرف نسوزه. باید شکرمون مذاب بشه و به رنگ طلایی در بیاد. |
مرحله 4 | تیره نشه و مزه اش هم تلخ نشه. ولی خیلی تمرین میخواد .و اینكه اگه احساس میكنید داره وسط كار كاراملتون تیره میشه باید ظرف رو بلند كنید و از حرارت فاصله بگیرید و به چرخوندن ظرف ادامه بدید و بعد مجددا روی حرارت بذاریدش. اینطوری كاراملتون عالی میشه و توی كیكها هم میتونید از همین استفاده كنید. |
مرحله 5 | سریع كارامل رو به قالب منتقل میكنیم. خیلی سریع چون زودی میبنده |
مرحله 6 | و قالب رو میچرخونیم تا كارامل كل سطحش رو بپوشونه. همه اینا رو با حداكثر سرعت انجام میدیم. |
مرحله 7 | پنیر و تخم مرغ و وانیل رو هم میزنیم. |
مرحله 8 | نصف قوطی شیر عسل رو توی مخلوط میریزیم و هم میزنیم شیر تغلیظ شده راهم وی ریزیم در صورتی که نداشتید از خامه میتونید استفاده کنیدیادتون باشه زیاد نباید هم بزنید ، و نباید کف کنه پس در حد مخلوط شدن کافیه . |
مرحله 9 | یعنی وقتی زیادی همش بزنیم كف میكنه و موقع پخت پف میكنه و بافتش منسجم نمیشه و یه چیز پفكی تحویل خواهید گرفت. |
مرحله 10 | مخلوط رو توی قالب میریزیم. هرچی قالبتون كوچیكتر باشه ارتفاع فلنتون بیشتر میشه. |
مرحله 11 | قالب رو توی یه ظرف بزرگتر میذاریم تو فر . و ظرفی که توش قالبمون رو گذشتیم تا نصف قالب رو پر از آب جوش میكنیم یعنی قالب باید تا نصفه تو آب جوش غوطه ور باشه . میذاریمش توی فر به مدت ۴۵ دقیقه. |
مرحله 12 | وقتی فلن رو از فر بیرون میاریم وسطش هنوز مثل ژله تكون میخوره. میذاریم یك ساعت توی دمای اتاق بمونه تا سرد شه. |
مرحله 13 | بعد میذاریمش توی یخچال تا یك شب بمونه. یا ده ساعت. |
مرحله 14 | بعد از این که حسابی موند تو یخچال دور تا دورقالب رو با چاقو میبریم كه مطمئن باشیم نچسبیده. |
مرحله 15 | ظرف سرو رو میذاریم روشو برش میگردونیم. |
مرحله 16 | روش سشوار میگیریم تا از قالب جدا شه و بیافته توی بشقاب |
مرحله 17 | سس كاراملیش هم دورش بریزید. |