زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵۰ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۱۶۰ گرم |
پودر قند ۱ لیوان |
تخم مرغ ۲ عدد |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
ماست ۲ قاشق غذا خوری |
آردبه مقدار لازم |
ژلهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | زرده تخم مرغ و کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند و پکینگ پودر هم میزنیم. |
مرحله 2 | ماست را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم. |
مرحله 3 | آرد را کم کم به خمیر اضافه کرده و با دست ورز میدهیم تا چسبندگی خمیر رفع بشه. |
مرحله 4 | تا به اینصورت خمیر لطیفی بدست بیاد.15 دقیقه در محیط استراحت داده.بعد سطح کار را آرد پاشیده و با وردنه خوب پهن کرده و با کاتر گل قالب میزنیم. |
مرحله 5 | خمیر قالب زده را در داخل قالب تارت سایز کوچک قرار داده و مرکز خمیر را با انگشت کمی فشار میدهیم. |
مرحله 6 | و بعد به همراه قالب ها در فر 160 درجه به مدت 20 دقیقه قرار داده کمی که طلایی شد آمادست و بعد داخل آن را با ژله بریلو که در طعم های مختلف لوازم قنادیا دارن و هزینه کمی داره پر کنید من از بریلو پرتقالی استفاده کردم |
مرحله 7 | و بعد روی آن ترافل شنی بریزید.یا شکلات را ذوب کرده داخل قیف ریخته و کمی داخل شیرینی را پرکنید.با این مقدار مواد 200عدد از این شیرینی را خواهید داشت. |