سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی عید نوروز فلوگر

فلوگر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵۰ نفر
مواد لازم
کره ۱۶۰ گرم
پودر قند ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
ماست‏ ۲ قاشق غذا خوری
آردبه مقدار لازم
ژلهبه مقدار لازم
فلوگر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فلوگر
روش ساخت
مرحله 1زرده تخم مرغ و کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند و پکینگ پودر هم میزنیم.
مرحله 2ماست را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم.
مرحله 3آرد را کم کم به خمیر اضافه کرده و با دست ورز میدهیم تا چسبندگی خمیر رفع بشه.
مرحله 4تا به اینصورت خمیر لطیفی بدست بیاد.15 دقیقه در محیط استراحت داده.بعد سطح کار را آرد پاشیده و با وردنه خوب پهن کرده و با کاتر گل قالب میزنیم.
مرحله 5خمیر قالب زده را در داخل قالب تارت سایز کوچک قرار داده و مرکز خمیر را با انگشت کمی فشار میدهیم.
مرحله 6و بعد به همراه قالب ها در فر 160 درجه به مدت 20 دقیقه قرار داده کمی که طلایی شد آمادست و بعد داخل آن را با ژله بریلو که در طعم های مختلف لوازم قنادیا دارن و هزینه کمی داره پر کنید من از بریلو پرتقالی استفاده کردم
مرحله 7و بعد روی آن ترافل شنی بریزید.یا شکلات را ذوب کرده داخل قیف ریخته و کمی داخل شیرینی را پرکنید.با این مقدار مواد 200عدد از این شیرینی را خواهید داشت.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین