زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
فلفل دلمه ای ۳ عدد |
پیاز ۳ عدد |
مرغ ۱ تکه |
برنج ۲ پیمانه |
زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری |
روغنبه مقدار لازم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا در ظرفی مناسب كمی زردچوبه را با نمك تفت داده و مرغ را به آن اضافه میكنیم و با مقداری آب آبپز میكنیم. دو عدد پیاز دیگر را خرد كرده و سرخ میكنیم. |
مرحله 2 | فلفل دلمهایها را هم به صورت نگینی خرد كرده، به پیازها افزوده و تفت میدهیم و پس از پخت، مرغها را به آنها اضافه كرده و در تابه را میگذاریم تا كاملا نرم شوند. |
مرحله 3 | فلفل ها را به صورت نگینی خرد میكنیم و انها را سرخ كرده و به پیاز ها اضافه میكنیم.مرغها را پس از پخته شدن ریش ریش كرده و به فلفل ها اضافه میكنیم و زعفران را به آنها اضافه میكنیم . |
مرحله 4 | برنج را در ظرفی مناسب به مرحله ابكشی رسانده و با مواد به صورت لا به لا دم میكنیم. |