زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
عدس ۱ پیمانه |
سینه مرغ ۱/۲ عدد |
آرد سوخاری ۲ قاشق غذا خوری سرپر |
تخم مرغ ۱ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
زردچوبه ۰ به مقدار لازم |
آویشنبه مقدار لازم |
سیب زمینی ۱ عدد |
پیاز ۱ عدد |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا سینه ی مرغ را با کمی نمک وفلفل وزرد چوبه میگذاریم تا بپزد. وقتی نیم پز شد عدس را که چند ساعت قبل خیسانده بودیم به مرغ اضافه می کنیم. |
مرحله 2 | وقتی عدس هم نیم پز شد سیب زمینی را به مرغ وعدس اضافه میکنیم .در آخر پخت نباید هیچ آبی درون قابلمه باقی بماند |
مرحله 3 | بعد از پخت مواد همه را با هم چرخ میکنیم.من خودم عدس وسیب زمینی را جداگانه با گوشتکوب له کردم و سینه ی مرغ را هم با رنده ی درشت رنده کردم وبعد یک پیاز کوچک را در ظرف دیگری رنده میکنیم وقتی خوب آبش را گرفتیم به مواد اضافه میکنیم. |
مرحله 4 | حالا تمام ادویه ها وتخم مرغ را به مواد اضافه کرده وخوب ورز میدهیم .یک ماهیتابه ی تفلون روی شعله گذاشته وسپس با قالب فلافل (یا با دست مقداری از مواد را به اندازه ی دلخواه) برداشته و درون روغن سرخ میکنیم. |