زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
باقلا ۳۷۰ گرم |
نخود ۳۸۰ گرم |
سیر ۲ حبه |
پیاز ۱ عدد |
پیازچه ۴ عدد |
فلفل سبز ۱ عدد |
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری |
آرد ۳ قاشق غذا خوری |
جعفری ۱ فنجان |
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق مربا خوری |
پودر زیره سبز ۱/۵ قاشق مربا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. |
مرحله 2 | باقلا و نخودهای خیس خورده را با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند. |
مرحله 3 | در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. |
مرحله 4 | آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود. |
مرحله 5 | پس از سرخ شدن نیز فلافلها را در سبدهای فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. به این ترتیب میتوانید فلافلهای آماده شده را با برشهای نان و ترشی سرو کنید. |