سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



عربی فلافل لبنانی

فلافل لبنانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
باقلا ۳۷۰ گرم
نخود ۳۸۰ گرم
سیر ۲ حبه
پیاز ۱ عدد
پیازچه ۴ عدد
فلفل سبز ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
آرد ۳ قاشق غذا خوری
جعفری ۱ فنجان
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق مربا خوری
پودر زیره سبز ۱/۵ قاشق مربا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
فلافل لبنانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فلافل لبنانی
روش ساخت
مرحله 1باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم.
مرحله 2 باقلا و نخودهای خیس خورده را با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند.
مرحله 3در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم.
مرحله 4آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود.
مرحله 5پس از سرخ شدن نیز فلافل‌ها را در سبدهای فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. به این ترتیب می‌توانید فلافل‌های آماده شده را با برش‌های نان و ترشی سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین