زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
ادویه فلافلبه مقدار لازم |
فلفل سبزبه مقدار لازم |
بیکینگ پودر ۳-۲ قاشق مربا خوری |
جعفری ۱/۲ فنجان |
سیر ۲ حبه |
آب ۱/۲ لیوان |
نخود ۵۰۰ گرم |
پیاز ۳ عدد |
لپه باقلا ۲۵۰ گرم |
مرحله 1 | نخود را از1روز قبل خیسانده وچندبار آب آن را عوض کرده تا نفخ ش بخوابد.لپه باقلا را نیز چند ساعت خیس کنید.نخود و لپه باقلا را جداگانه 1بار چرخ کنید. |
مرحله 2 | سپس نخودهای چرخ شده وباقلا وفلفل وسیر وپیاز راباهم مخلوط کرده و آنها را دوباره چرخ کنید. |
مرحله 3 | ادویه فلافل وبیکینگ پودر وجعفری راهم اضافه کرده کمی ورز دهید. |
مرحله 4 | صبر کنید تا کمی خمیر فلافل استراحت کند . |
مرحله 5 | بعدفلافل ها را در روغن داغ فراوان سرخ کرده.روغن بایدداغ داغ باشدتافلافل ها وا نروند. |