سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کوکو فلافل داغ خوزستان

فلافل داغ خوزستان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
ادویه فلافلبه مقدار لازم
فلفل سبزبه مقدار لازم
بیکینگ پودر ۳-۲ قاشق مربا خوری
جعفری ۱/۲ فنجان
سیر ۲ حبه
آب ۱/۲ لیوان
نخود ۵۰۰ گرم
پیاز ۳ عدد
لپه باقلا ۲۵۰ گرم
فلافل داغ خوزستان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فلافل داغ خوزستان
روش ساخت
مرحله 1نخود را از1روز قبل خیسانده وچندبار آب آن را عوض کرده تا نفخ ش بخوابد.لپه باقلا را نیز چند ساعت خیس کنید.نخود و لپه باقلا را جداگانه 1بار چرخ کنید.
مرحله 2سپس نخودهای چرخ شده وباقلا وفلفل وسیر وپیاز راباهم مخلوط کرده و آنها را دوباره چرخ کنید.
مرحله 3ادویه فلافل وبیکینگ پودر وجعفری راهم اضافه کرده کمی ورز دهید.
مرحله 4صبر کنید تا کمی خمیر فلافل استراحت کند .
مرحله 5بعدفلافل ها را در روغن داغ فراوان سرخ کرده.روغن بایدداغ داغ باشدتافلافل ها وا نروند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین