سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پیش غذا سایر فلافل با سس انبه

فلافل با سس انبه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
نخود ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
پودر زیره سیاه ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
پودر نان ۱ قاشق غذا خوری
پودر انبه ۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
آب ۱/۲ لیوان
سرکه سفید ۲ قاشق سوپ خوری
فلفل قرمزبه مقدار لازم
پودر انبه ۲ قاشق غذا خوری
سرکه سفید ۱/۴ لیوان
آب ۱/۴ لیوان
فلافل با سس انبه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فلافل با سس انبه
روش ساخت
مرحله 1نخود را از 24 ساعت قبل خیس میکنیم ودر طی این مدت چندین بار آب آن را عوض میکنیم بعد با پیاز و سیر دو بار چرخ میکنیم سپس پودر انبه را با سرکه مخلوط میکنیم وهمراه با ادویه جات به مواد اضافه میکنیم
مرحله 2قسمت وسط مواد راحفره ای ایجاد میکنیم و آب را ریخته و بکین پودر را داخل آب ریخته و کاملا با مواد مخلوط میکنیم و پودر نان را هم اضافه میکنیم سپس مواد را برای نیم ساعت داخل یخچال قرار میدهیم
مرحله 3بعد از نیم ساعت اگر مواد خیلی سفت بود کمی آب و اگر شل بود کمی پودر نان اضافه میکنیم ودر روغن داغ با حرارت متوسط رو به بالا فلافل ها را سرخ میکنیم
مرحله 4برای شکل دهی به فلافل ها میتوانیم از قالب مخصوص استفاده کنیم یا با دست شکل دهیم
مرحله 5برای تهیه سس همه مواد را با هم کاملا مخلوط میکنیم و کمی روی حرارت قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا کمی غلیظ شود این سس را میتوانیم به مدت دو ماه در ظرف در بسته نگه داریم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین