سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کوکو فلافل با سس ارده

فلافل با سس ارده
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری
ارده ۱/۴ فنجان
ماست‏ ۱/۱/۴ فنجان
روغنبه مقدار لازم
آرد ۱/۲ فنجان
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
زیره ۲ قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
برگ‌ گشنیز ۱ فنجان
برگ جعفری ۱ فنجان
نخود ۲ فنجان
سیر ۶ حبه
پیاز سفید ۲ فنجان
فلافل با سس ارده
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فلافل با سس ارده
روش ساخت
مرحله 1حبه های سیر و پیاز را در یک غذا ساز بریزید و بزنید تا خوب ریز بشوند. مخلوط را بیرون بیاورید و در ظرف بریزید و کنار بگذارید.
مرحله 2نخود، جعفری، گشنیز، نمک، پودر فلفل و زیره را در غذا ساز بریزید تا مخلوط شوند اما پوره نشوند.
مرحله 3مخلوط پیاز را درون غذا ساز بریزید. بکینگ پودر و مقدار مناسبی آرد (آنقدر که وقتی دستگاه را می زنید مخلوط به شکل گلوله های کوچک در بیاید و چسبناک نباشد) را اضافه کنید.
مرحله 4ابتدا 1/4 فنجان آرد بریزید سپس بزنید و 1/4 فنجان آرد باقیمانده را اضافه کنید. اگر مخلوط باز هم بیش از حد خیس بود آرد بیشتری اضافه کنید.
مرحله 5مخلوط فلافل را در یک کاسه بریزید و در آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و 1 ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله 6زمانی که مخلوط فلافل سرد می شود سس ارده را درست کنید. ماست،‌ارده و آب لیمو را با هم بزنید. نمک و فلفل اضافه کنید و در ظرف آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید.
مرحله 7زمانی که مخلوط فلافل سرد شد، با یک ملاقه بستنی کوچک یا قاشق آن را به شکل توپ های کوچک در بیاورید. برای هر فلافل 3 قاشق سوپخوری از مخلوط را استفاده کنید.
مرحله 8اگر هنوز مخلوط بیش از آن خیس بود که بشود با ملاقه به آن شکل داد می توانید باز هم آرد اضافه کنید.
مرحله 9یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط قرار دهید و مقدار مناسبی روغن کانولا در آن بریزید تا کف تابه خوب گرفته شود. بگذارید تابه 3 دقیقه داغ شود سپس فلافل ها را یکی یکی اضافه کنید. هر طرف را 3 دقیقه سرخ کنید و برگردانید سپس طرف دوم را سرخ کنید تا کل آن خوب بپزد.
مرحله 10فلافل ها را روی یک توری خنک کننده که با حوله کاغذی پوشانده اید قرار دهید سپس بلافاصله نمک بپاشید.
مرحله 11مراحل سرخ کردن را تکرار کنید تا همه ی فلافل ها آماده شوند.
مرحله 12سه تا چهار فلافل را داخل یک نان پیتا که از وسط تا کرده اید قرار دهید و روی آن سس ارده ای را که آماده کرده اید بچکانید و میل کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین