زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری |
ارده ۱/۴ فنجان |
ماست ۱/۱/۴ فنجان |
روغنبه مقدار لازم |
آرد ۱/۲ فنجان |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
زیره ۲ قاشق چای خوری |
پودر فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
برگ گشنیز ۱ فنجان |
برگ جعفری ۱ فنجان |
نخود ۲ فنجان |
سیر ۶ حبه |
پیاز سفید ۲ فنجان |
مرحله 1 | حبه های سیر و پیاز را در یک غذا ساز بریزید و بزنید تا خوب ریز بشوند. مخلوط را بیرون بیاورید و در ظرف بریزید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | نخود، جعفری، گشنیز، نمک، پودر فلفل و زیره را در غذا ساز بریزید تا مخلوط شوند اما پوره نشوند. |
مرحله 3 | مخلوط پیاز را درون غذا ساز بریزید. بکینگ پودر و مقدار مناسبی آرد (آنقدر که وقتی دستگاه را می زنید مخلوط به شکل گلوله های کوچک در بیاید و چسبناک نباشد) را اضافه کنید. |
مرحله 4 | ابتدا 1/4 فنجان آرد بریزید سپس بزنید و 1/4 فنجان آرد باقیمانده را اضافه کنید. اگر مخلوط باز هم بیش از حد خیس بود آرد بیشتری اضافه کنید. |
مرحله 5 | مخلوط فلافل را در یک کاسه بریزید و در آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و 1 ساعت در یخچال بگذارید. |
مرحله 6 | زمانی که مخلوط فلافل سرد می شود سس ارده را درست کنید. ماست،ارده و آب لیمو را با هم بزنید. نمک و فلفل اضافه کنید و در ظرف آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید. |
مرحله 7 | زمانی که مخلوط فلافل سرد شد، با یک ملاقه بستنی کوچک یا قاشق آن را به شکل توپ های کوچک در بیاورید. برای هر فلافل 3 قاشق سوپخوری از مخلوط را استفاده کنید. |
مرحله 8 | اگر هنوز مخلوط بیش از آن خیس بود که بشود با ملاقه به آن شکل داد می توانید باز هم آرد اضافه کنید. |
مرحله 9 | یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط قرار دهید و مقدار مناسبی روغن کانولا در آن بریزید تا کف تابه خوب گرفته شود. بگذارید تابه 3 دقیقه داغ شود سپس فلافل ها را یکی یکی اضافه کنید. هر طرف را 3 دقیقه سرخ کنید و برگردانید سپس طرف دوم را سرخ کنید تا کل آن خوب بپزد. |
مرحله 10 | فلافل ها را روی یک توری خنک کننده که با حوله کاغذی پوشانده اید قرار دهید سپس بلافاصله نمک بپاشید. |
مرحله 11 | مراحل سرخ کردن را تکرار کنید تا همه ی فلافل ها آماده شوند. |
مرحله 12 | سه تا چهار فلافل را داخل یک نان پیتا که از وسط تا کرده اید قرار دهید و روی آن سس ارده ای را که آماده کرده اید بچکانید و میل کنید. |