سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر فطیر آذربایجان

فطیر آذربایجان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
آرد ۱ کیلوگرم
تخم مرغ ۱ عدد
نمکنوک قاشق چای خوری
روغن مایع ۲/۳ لیوان
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
پودر خمیر مایه ۳ قاشق غذا خوری
شیر ۱.۵ لیوان
آرد ۱ لیوان
گردو ۱/۲ لیوان
شکر ۱ فنجان
هل ۱ قاشق چای خوری
فطیر آذربایجان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فطیر آذربایجان
روش ساخت
مرحله 1ابتدا آردراداخل ظرف بزرگی ریخته زردچوبه ونمک رابا آردخوب مخلوط میکنیم وسط آردراگود کرده تخم مرغ وروغن وشیریاماست و پودرخمیرترش رو می‌ریزیم آرام بادست هم میزنیم .
مرحله 2درحین هم زدن مقداری از آرد را از پهلو به مایع وسط اضافه کرده ورزمیدهیم اگر میزان آرد کم بود دوباره آرد اضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسبد روی خمیر مقداری آرد پاشیده می گذاریم در فضای آشپزخانه وربیاید به مدت یک ساعت .
مرحله 3در این مدت وسط فتیر را درست میکنیم آرد را در تابه ریخته روی گازتفت میدهیم وقتی بوی خامی آرد گرفته شد زردچوبه و هل رو اضافه میکنیم کمی که تفت دادیم زیر شعله را خاموش کرده شکر رو اضافه میکنیم وهم میزنیم.
مرحله 4وقتی خمیرورآمد و اندازه اش دوبرابر شد یه کمی دوباره ورز میدهیم و اندازه یه نارنگی ازخمیررا برداشته گوله کرده وسط آن راگودکرده و یک قاشق از موادوسط فتیرمیریزیم
مرحله 5بعد از پهلو مثل بقچه جمع کرده و روی میز آرد پاشیده شده با کف دست صاف میکنیم روی آن را طرح می دهیم با چنگال چند ضربه روی آن میزنیم در کاسه یک تخم مرغ و یک قاشق شکر را با چنگال میزنیم با قلمو مقداری از این مایع را روی فتیر میزنیم بعددرطبقه وسط فر 180درجه سانتیگراد به مدت 20دقیقه می گذاریم بپزد
مرحله 6همه خمیر را به این ترتیب ابتدا آماده میکنیم و همه را باهم در فر می‌گذاریم بااین مقدار مواد 12عدد فتیر درست میشود.نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین