زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغابی ۱ عدد |
مغز گردو ۷۵۰ گرم |
رب انار ۳ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | مغز گردوی ساییده شده را با سه لیوان آب و ترشی انار در گمج می گذاریم تا با حرارت ملايم دو سه ساعت آهسته بجوشد |
مرحله 2 | باید آن را هم زد تا ته نگیرد و بوی خامی گردو از بین برود و خورشت به روغن بیفتد |
مرحله 3 | سپس مرغابی را به آن اضافه کنید تا بپزد |
مرحله 4 | گیلانی ها فسنجان را ترش و سياه رنگ می پسندداگر رنگ خورشت به قدر کافی سياه نباشد یک کفگير اهنی روی آتش داغ می کنند و در خورشت می گذارند |
مرحله 5 | بعد از سياه شدن خورشت آن را بر می دارند |
مرحله 6 | بعضی ها به آن بادمجان سرخ شده هم اضافه می کنند. |