زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
گردو ۲/۳ لیوان |
پیاز ۱ عدد |
رب انار ۱ قاشق غذا خوری |
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم |
سینه مرغ ۱/۴ عدد |
سویا ۱/۲ لیوان |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
هویج ۲ عدد |
شکر ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | دوتا هویج و پیاز درشت رو کاملا میکس و پوره میکنیم بعد با گردوی کاملا آسیاب شده با سه لیوان آب میزاریم روی حرارت تا بپزه . |
مرحله 2 | مرتب سر میزنیم وقتی آبش کم شد یه لیوان آب سرد اضافه میکنیم تا شوک وارد بشه و روغن پس بده |
مرحله 3 | گوشت چرخ شده، سینه مرغ تکه شده و سویا خیس شده و آب گرفته رو با یه پیاز کوچیک و نمک و فلفل و ادویه تو غذا ساز ریخته و خوب میکس میکنیم . |
مرحله 4 | بعد به شکل گلوله در میاریم (اندازه گلوله ها دلخواه) گلوله ها رو تفت میدیم |
مرحله 5 | بعد از رو هم انداختن گردوها رب انار و یه قاشق رب گوجه رو کمی تفت میدیم و به خورش اضافه میکنیم |
مرحله 6 | نمک و فلفل و دارچین و گلپر رو هم اضافه کنید.نیم ساعت آخر که خورش در حال جا افتادنه گلوله های گوشتی رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم جا بیفته. |
مرحله 7 | اگر رب انار تون خیلی ترش بود شکر رو اضافه کنید .مزه غذا بستگی با ذائقه خانواده داره .میتونید رب انار ملس استفاده کنید |