سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ایتالیایی فریتر ریکوتا

فریتر ریکوتا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴۰ نفر
مواد لازم
پودر شکربه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
آرد ۱ پیمانه
آب لیمو ۱/۲ عدد
رنده پوست لیمو ۱/۲ عدد
پنیر ریکوتا ۴۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
فریتر ریکوتا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فریتر ریکوتا
روش ساخت
مرحله 1شکر و تخم مرغ را داخل یک ظرف مناسب ریخته و آنها را مخلوط می کنیم. سپس پنیر و رنده پوست لیمو را به آن اضافه می کنیم.
مرحله 2در یک کاسۀ دیگر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را ریخته و آنها را مخلوط می کنیم. مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و آنها را در حدی که مواد یک دست شوند، مخلوط می کنیم.
مرحله 3داخل یک قابلمه نسبتاً عمیق کمی روغن می ریزیم به طوری که نیمی از قابلمه پر از روغن شود. آن را روی حرارت می گذاریم تا دمای روغن به 180 درجه سانتیگراد برسد. از مایه با قاشق چایخوری برداشته و داخل روغن داغ می اندازیم و آن را سرخ می کنیم تا رنگ آن قهوه ای روشن گردد.
مرحله 4توپ های سرخ شده را از روغن خارج نموده و روی کاغذ آشپزخانه می گذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. آنها را داخل ظرف مناسب گذاشته و روی آنها را با خاک قند تزئین می کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین