سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ایتالیایی فریتاتای سیب زمینی(ایتالیایی)

فریتاتای سیب زمینی(ایتالیایی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۶ عدد
پنیر مونتری جک ۱/۳ فنجان
فلفل چیپتوله ۲ عدد
گشنیز ۲ قاشق سوپ خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
کره ۲ قاشق سوپ خوری
سیب زمینی ۱/۲ فنجان
فلفل دلمه ای ۱ عدد
فریتاتای سیب زمینی(ایتالیایی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فریتاتای سیب زمینی(ایتالیایی)
روش ساخت
مرحله 1فر را از قبل با حالت کباب پز داغ کنید.
مرحله 2در یک کاسه ی متوسط با استفاده از همزن یا چنگال تخم مرغ، پنیر، فلفل چیپتوله، گشنیز و نمک را با هم مخلوط کنید.
مرحله 3 یک تابه ی چدنی یا تابه ی نچسب مناسب برای فر به قطر 25 تا 30 سانتی متر را روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید.
مرحله 4کره را به تابه اضافه کنید و آب کنید. سیب زمینی ها را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه تا موقعی که نرم شوند تفت بدهید. سپس فلفل دلمه ای را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید.
مرحله 5مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید و با یک کاردک پلاستیکی هم بزنید. 4 تا 5 دقیقه تا زمانی که مخلوط تخم مرغ کف ظرف بگیرد و روی آن شروع به سفت شدن کند بپزید.
مرحله 6تابه را داخل فر قرار دهید و 2 تا 3 دقیقه تا زمانی که پف کند و کمی قهوه ای شود در حالت کباب پز قرار دهید. تابه را از فر بیرون بیاورید و محتوای آن را به 6 برش تقسیم کنید. بلافاصله یا وقتی تا دمای اتاق خنک شد سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین