سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ایتالیایی فریتاتای سیب زمینی(ایتالیایی)

فریتاتای سیب زمینی(ایتالیایی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۶ عدد
پنیر مونتری جک ۱/۳ فنجان
فلفل چیپتوله ۲ عدد
گشنیز ۲ قاشق سوپ خوری
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
کره ۲ قاشق سوپ خوری
سیب زمینی ۱/۲ فنجان
فلفل دلمه ای ۱ عدد
فریتاتای سیب زمینی(ایتالیایی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فریتاتای سیب زمینی(ایتالیایی)
روش ساخت
مرحله 1فر را از قبل با حالت کباب پز داغ کنید.
مرحله 2در یک کاسه ی متوسط با استفاده از همزن یا چنگال تخم مرغ، پنیر، فلفل چیپتوله، گشنیز و نمک را با هم مخلوط کنید.
مرحله 3 یک تابه ی چدنی یا تابه ی نچسب مناسب برای فر به قطر 25 تا 30 سانتی متر را روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید.
مرحله 4کره را به تابه اضافه کنید و آب کنید. سیب زمینی ها را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه تا موقعی که نرم شوند تفت بدهید. سپس فلفل دلمه ای را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید.
مرحله 5مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید و با یک کاردک پلاستیکی هم بزنید. 4 تا 5 دقیقه تا زمانی که مخلوط تخم مرغ کف ظرف بگیرد و روی آن شروع به سفت شدن کند بپزید.
مرحله 6تابه را داخل فر قرار دهید و 2 تا 3 دقیقه تا زمانی که پف کند و کمی قهوه ای شود در حالت کباب پز قرار دهید. تابه را از فر بیرون بیاورید و محتوای آن را به 6 برش تقسیم کنید. بلافاصله یا وقتی تا دمای اتاق خنک شد سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین