زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۶ عدد |
پنیر مونتری جک ۱/۳ فنجان |
فلفل چیپتوله ۲ عدد |
گشنیز ۲ قاشق سوپ خوری |
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری |
کره ۲ قاشق سوپ خوری |
سیب زمینی ۱/۲ فنجان |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
مرحله 1 | فر را از قبل با حالت کباب پز داغ کنید. |
مرحله 2 | در یک کاسه ی متوسط با استفاده از همزن یا چنگال تخم مرغ، پنیر، فلفل چیپتوله، گشنیز و نمک را با هم مخلوط کنید. |
مرحله 3 | یک تابه ی چدنی یا تابه ی نچسب مناسب برای فر به قطر 25 تا 30 سانتی متر را روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید. |
مرحله 4 | کره را به تابه اضافه کنید و آب کنید. سیب زمینی ها را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه تا موقعی که نرم شوند تفت بدهید. سپس فلفل دلمه ای را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید. |
مرحله 5 | مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید و با یک کاردک پلاستیکی هم بزنید. 4 تا 5 دقیقه تا زمانی که مخلوط تخم مرغ کف ظرف بگیرد و روی آن شروع به سفت شدن کند بپزید. |
مرحله 6 | تابه را داخل فر قرار دهید و 2 تا 3 دقیقه تا زمانی که پف کند و کمی قهوه ای شود در حالت کباب پز قرار دهید. تابه را از فر بیرون بیاورید و محتوای آن را به 6 برش تقسیم کنید. بلافاصله یا وقتی تا دمای اتاق خنک شد سرو کنید. |