زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
کدو سبز ۱/۲ پیمانه |
هـویج ۱/۲ پیمانه |
پنیر ۴۰ گرم |
تخم مرغ ۳ عدد |
تره فرنگی ۲ عدد |
جعفری ۲ قاشق غذا خوری |
آرد ۱ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون ۲ قاشق چای خوری |
کرهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف مناسب فر مربعی شکل با ابعاد 18 سانتیمتر را با مقدار کمی کره چرب نمایید. |
مرحله 2 | کف ظرف و دیوارههای آن را با کاغذ روغنی بپوشانید تا بیرون آوردن غذا از ظرف آسان شود. |
مرحله 3 | روغن را روی شعله متوسط گرم نمایید. |
مرحله 4 | کدو، هویج و تره فرنگی را اضافه کنید و آنها را به مدت 4 الی 5 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند تفت دهید. |
مرحله 5 | ظرف را از روی شعله بردارید و آن را به مدت 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خنک شود. |
مرحله 6 | سبزیجات تفت داده شده، تخم مرغ، پنیر، جعفری و آرد را با هم به خوبی مخلوط نمایید. |
مرحله 7 | این مخلوط را به ظرفی که از قبل آماده کردهاید اضافه کنید و سطح روی آن را صاف نمایید. |
مرحله 8 | آن را به مدت 12 دقیقه داخل فر بپزید. |
مرحله 9 | اجازه دهید تا غذا در دمای اتاق به مدت 10 دقیقه سرد شود سپس آن را به ظرف سرو منتقل نمایید تا کاملاً خنک شود و بعد آن را 12 قسمت کنید. |