زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۵ عدد |
شیر ۱/۲ پیمانه |
نعنا خشک ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر آویشن ۱/۲ قاشق چای خوری |
ژامبون گوشت ۴ ورق |
روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری |
سیر ۲ حبه |
گوجه فرنگی ۱ پیمانه |
برگ اسفناج ۲ پیمانه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغن مایعبه مقدار لازم |
نعنابه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. شیر، تخم مرغ ها، پودر آویشن، نعنا خشک و به میزان لازم نمک و فلفل را در ظرفی خوب با هم مخلوط کرده، کنار بگذارید. |
مرحله 2 | روغنزیتون را داخل یک تابه نچسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، سپس سیر را داخل آن تفت دهید. بعد از 2-1 دقیقه برگ های اسفناج را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا نرم شوند، سپس گوجه فرنگی های خرد شده را همراه با مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کرده و تفت دهید. |
مرحله 3 | در این فاصله ژامبون ها را به صورت نوارهای باریک 4-3 سانتی متری خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس تکه های ژامبون را داخل آن تفت دهید. |
مرحله 4 | بعد از اینکه مخلوط اسفناج و گوجه کمی جا افتاد، مخلوط تخم مرغ و شیر را داخل تابه بریزید و مواد را بهآرامی مخلوط کنید. تکه های ژامبون را هم اضافه کرده، به آرامی هم بزنید. حدود 3-2 دقیقه صبر کنید، سپس تابه را به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا تخم مرغ ها کاملا بپزند. |
مرحله 5 | بعد از زمان ذکر شده تابه را از فر خارج کرده، صبر کنید تا کمی خنک شود. فریتاتا را در صورت تمایل با تکههای ژامبون سرخ شده تزیین و سرو کنید. |