سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



املت وکرپ فریتاتای اسفناج و ژامبون

فریتاتای اسفناج و ژامبون
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۵ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
نعنا خشک ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر آویشن ۱/۲ قاشق چای خوری
ژامبون گوشت ۴ ورق
روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری
سیر ۲ حبه
گوجه فرنگی ۱ پیمانه
برگ اسفناج ۲ پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغن مایعبه مقدار لازم
نعنابه مقدار لازم
فریتاتای اسفناج و ژامبون
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فریتاتای اسفناج و ژامبون
روش ساخت
مرحله 1ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. شیر، تخم مرغ ها، پودر آویشن، نعنا خشک و به میزان لازم نمک و فلفل را در ظرفی خوب با هم مخلوط کرده، کنار بگذارید.
مرحله 2روغن‌زیتون را داخل یک تابه نچسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، سپس سیر را داخل آن تفت دهید. بعد از 2-1 دقیقه برگ های اسفناج را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا نرم شوند، سپس گوجه فرنگی های خرد شده را همراه با مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کرده و تفت دهید.
مرحله 3در این فاصله ژامبون ها را به صورت نوارهای باریک 4-3 سانتی متری خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس تکه های ژامبون را داخل آن تفت دهید.
مرحله 4بعد از اینکه مخلوط اسفناج و گوجه کمی جا افتاد، مخلوط تخم مرغ و شیر را داخل تابه بریزید و مواد را به‌آرامی مخلوط کنید. تکه های ژامبون را هم اضافه کرده، به آرامی هم بزنید. حدود 3-2 دقیقه صبر کنید، سپس تابه را به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا تخم مرغ ها کاملا بپزند.
مرحله 5بعد از زمان ذکر شده تابه را از فر خارج کرده، صبر کنید تا کمی خنک شود. فریتاتا را در صورت تمایل با تکه‌های ژامبون سرخ شده تزیین و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین