سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن فروماژ پرتقال

فروماژ پرتقال
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
آب پرتقال ۱/۲ پیمانه
خامه صبحانه ۱ پیمانه
تخم مرغ (زرده) ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
وانیل‏ ۱/۳ قاشق چای خوری
ورقه ژلاتین ۴ ورق
رنده پوست پرتقال ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر نارگیلبه مقدار لازم
خلال پستهبه مقدار لازم
فروماژ پرتقال
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فروماژ پرتقال
روش ساخت
مرحله 1زرده های تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی تا جایی بزنید تا مخلوط، کرم رنگ و کشدار شود. ورقه های ژلاتین را در آب سرد نرم کنید، سپس آن ها را داخل نصف پیمانه آب جوش قرار دهید تا حل شوند. همچنین می توانید از پودر ژلاتین استفاده کنید: پودر ژلاتین را روی آب سرد بریزید و سپس آن را به روش بن ماری حل کنید.
مرحله 2آب پرتقال را به مخلوط زرده اضافه کرده و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند، سپس ژلاتین، رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط یکدستی حاصل شود.
مرحله 3حالا باید مخلوط را از صافی رد کنید و آن را داخل قالب مورد نظرتان بریزید. قالب را حدود 4 - 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مخلوط خودش را بگیرد.
مرحله 4بعد از این زمان، قالب را از یخچال خارج کنید و آن را داخل آب ولرم قرار دهید، سپس بلافاصله داخل ظرف مورد نظرتان برگردانید. فروماژ را با مقداری پودر نارگیل و خلال پسته تزئین و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین