زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
ژله پرتقال ۲ بسته |
آب پرتقال ۱ قوطی |
خامه ۳ قاشق غذا خوری |
رنده پوست پرتقال ۱ قاشق چای خوری |
پرتقالبه مقدار لازم |
مرحله 1 | کف قالب را چرب کرده و فیله هارا کف قالب می چینیم.ژله پرتقال را با 1/5لیوان آب جوش بن ماری میکنیم.با اندازه١ سانتیمتر روی فیله ها می ریزیم.سپس در یخچال میگذاریم تا بسته شود. |
مرحله 2 | سپس مابقی ژله را روی آن می ریزیم و می گذاریم تا بسته شود.در این زمان ژله دوم را فقط با یک لیوان سرخالی آب جوش مخلوط و بنماری می کنیم.سپس آبمیوه و رنده پوست پرتقال را به آن می افزاییم. |
مرحله 3 | وقتی مواد کاملا خنک شد.خامه فرم گرفته را به مواد فوق اضافه می کنیم و 1-2دقیقه با همزن می زنیم. |
مرحله 4 | مواد آماده شده را به ژله پرتقال بسته شده اضافه می کنیم.بعد از بسته شدن آن را در ظرف مورد نظر بر می گردانیم / |