زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آب پرتقال ۲.۵ پیمانه |
خامه صبحانه ۱ بسته |
پودر شکر ۱ پیمانه |
آب ۱/۳ پیمانه |
پودر ژلاتین ۴ قاشق مربا خوری |
وانیلنوک قاشق چای خوری |
تخم مرغ (زرده) ۴ عدد |
مرحله 1 | ابتدا زرده و پودر شکر و وانیل رو با هم مخلوط کنید و با دور تند همزن خوب بزنید تا کانلا کرم رنگ و حجیم بشه . بعد آب پرتقال طبیعی رو از صافی رد کنید تا کاملا صاف بشه و بعد روی حرارت بذارید تا کمی گرم بشه و بعد آب پرتقال گرم رو به مواد اضافه کنید و سریع با همزن بزنید تا یکدست بشه |
مرحله 2 | بعد مواد رو روی حرارت کم بذارید و هم بزنید در حدی که شکر حل بشه و بعد از روی حرارت بردارید و بذارید کاملا خنک و سرد بشه و بعد خامه رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه |
مرحله 3 | و بعد داخل قالب چرب شده یا لیوان تک نفره بریزید و بذارید سخچال تا کاملا سفت بشه |