زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
شاتوت ۱/۲ پیمانه |
خامه ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
شکر ۲۰۰ گرم |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | شاتوت ها را خوب شسته دم آنها را جدا کرده و داخل دستگاه میکسر پوره کنید |
مرحله 2 | زرده تخم مرغ،شکر،وانیل را با همزن زده تا کرم رنگ و کشدار شود |
مرحله 3 | پودر ژلاتین را داخل 1/4 لیوان آب سرد بریزید و سپس به صورت بن ماری حل کنید.زرده غلیظ شده را با پوره ی شاتوت مخلوط کنید |
مرحله 4 | سپس ژلاتین و خامه و را اضافه و خوب هم بزنید.مایع رو از صافی رد کنید و در قالب بریزید. |
مرحله 5 | در صورت تمایل برای دو رنگ بودن دسر تا نصف قالب از مایه دسر ریخته و داخل یخچال قرار دهید و وقتی نیم بند شد برای لایه بعدی از ژله شاتوت یا انگور که داخل یک و نیم لیوان آب جوش خوب حل کرده و اجازه داده اید تا کاملا خنک شود استفاده کنید |
مرحله 6 | حدود چهار ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملا ببنده بعد خارج کنید |