زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۱ لیوان |
آرد برنج ۱ قاشق غذا خوری |
گلاب ۱ قاشق غذا خوری |
شکر ۲ قاشق غذا خوری |
وانیلنوک قاشق چای خوری |
مرحله 1 | شیر؛ گلاب و آرد برنج رو توی قابلمه ریخته و خوب مخلوط کنید تا آرد برنج حل بشه. |
مرحله 2 | قابلمه رو روی حرارت ملایم گاز بگذارید. |
مرحله 3 | شکر رو به تنهایی توی ظرفی دیگه ریخته و روی شعله بذارید تا ذوب بشه.( به محض اینکه ذوب شد شعله رو خاموش کنید چون اگه زیاد بمونه کارامل تلخ و سفت میشه.) |
مرحله 4 | کارامل رو به مخلوط شیر و آرد که روی حرارت هست اضافه کنید. اولش کارامل کمی سفت میشه ولی کم کم بر اثر حرارت توی فرنی حل میشه(در این مرحله اگه دوست داشتین میتونین یکی دو قاشق شکر توی فرنی بریزید) |
مرحله 5 | مرتب هم بزنید تا ته نگیره. وقتی فرنی غلیظ شد شعله رو خاموش کنید و وانیل رو اضافه کنید. |
مرحله 6 | فرنی رو در ظرفهای مورد نظر ریخته و در یخچال بگذارید تا ببنده. |