سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی فرنی کاراملی

فرنی کاراملی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
شیر ۱ لیوان
آرد برنج ۱ قاشق غذا خوری
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
وانیل‏نوک قاشق چای خوری
فرنی کاراملی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فرنی کاراملی
روش ساخت
مرحله 1شیر؛ گلاب و آرد برنج رو توی قابلمه ریخته و خوب مخلوط کنید تا آرد برنج حل بشه.
مرحله 2قابلمه رو روی حرارت ملایم گاز بگذارید.
مرحله 3شکر رو به تنهایی توی ظرفی دیگه ریخته و روی شعله بذارید تا ذوب بشه.( به محض اینکه ذوب شد شعله رو خاموش کنید چون اگه زیاد بمونه کارامل تلخ و سفت میشه.)
مرحله 4کارامل رو به مخلوط شیر و آرد که روی حرارت هست اضافه کنید. اولش کارامل کمی سفت میشه ولی کم کم بر اثر حرارت توی فرنی حل میشه(در این مرحله اگه دوست داشتین میتونین یکی دو قاشق شکر توی فرنی بریزید)
مرحله 5مرتب هم بزنید تا ته نگیره. وقتی فرنی غلیظ شد شعله رو خاموش کنید و وانیل رو اضافه کنید.
مرحله 6فرنی رو در ظرفهای مورد نظر ریخته و در یخچال بگذارید تا ببنده.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین