سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی فرنی پرتقالی با کراست بیسکوئیت

فرنی پرتقالی با کراست بیسکوئیت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
شیر ۱ لیتر
نشاسته گندم ۱۰ قاشق غذا خوری
شکر ۱۲ قاشق غذا خوری
آب پرتقال ۱ فنجان
کره ۵۰ گرم
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری
آب ۴ قاشق غذا خوری
بیسکویت دایجستیو ۱ بسته
کره ۵۰ گرم
فرنی پرتقالی با کراست بیسکوئیت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فرنی پرتقالی با کراست بیسکوئیت
روش ساخت
مرحله 1بیسکوئیت رو آسیاب کرده و با 50 گ کره ذوب شده در دمای محیط مخلوط کرده و هم‌می زنیم تا کره به خورد بیسکوئیت بره و کف قالب مورد نظر پهن می کنیم و میذاریم یخچال.
مرحله 2پودر ژلاتین رو تو آب سرد حل می کنیم‌ میذاریم روی حرارت غیر مستقیم (روش بن ماری) تا شفاف بشه.
مرحله 3در این فاصله فرنی پرتقالی رو آماده می کنیم. شکر و نشاسته رو با هم مخلوط می کنیم، مقداری شیر افزوده هم‌ می زنیم تا نشاسته کاملا حل بشه و بعد بقیه شیرو اضافه می کنیم، میذاریم روی حرارت متوسط و مدام هم می زنیم تا بجوشه و غلیظ بشه، 50 گ کره اضافه می کنیم و هم می زنیم تا ذوب شه.
مرحله 4مواد رو از روی حرارت برداشته و آب پرتقال اضافه می کنیم و هم‌ می زنیم تا کاملا به خورد مواد بره و پودر ژلاتین ذوب شده که هم دما با فرنی شده به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم، اجازه میدیم کمی از حرارت بیفته و بعد می ریزیم روی کراست بیسکوئیت و به مدت 3 تا 4 ساعت داخل یخچال قرار میدیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین