زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۱ لیتر |
نشاسته گندم ۱۰ قاشق غذا خوری |
شکر ۱۲ قاشق غذا خوری |
آب پرتقال ۱ فنجان |
کره ۵۰ گرم |
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری |
آب ۴ قاشق غذا خوری |
بیسکویت دایجستیو ۱ بسته |
کره ۵۰ گرم |
مرحله 1 | بیسکوئیت رو آسیاب کرده و با 50 گ کره ذوب شده در دمای محیط مخلوط کرده و هممی زنیم تا کره به خورد بیسکوئیت بره و کف قالب مورد نظر پهن می کنیم و میذاریم یخچال. |
مرحله 2 | پودر ژلاتین رو تو آب سرد حل می کنیم میذاریم روی حرارت غیر مستقیم (روش بن ماری) تا شفاف بشه. |
مرحله 3 | در این فاصله فرنی پرتقالی رو آماده می کنیم. شکر و نشاسته رو با هم مخلوط می کنیم، مقداری شیر افزوده هم می زنیم تا نشاسته کاملا حل بشه و بعد بقیه شیرو اضافه می کنیم، میذاریم روی حرارت متوسط و مدام هم می زنیم تا بجوشه و غلیظ بشه، 50 گ کره اضافه می کنیم و هم می زنیم تا ذوب شه. |
مرحله 4 | مواد رو از روی حرارت برداشته و آب پرتقال اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا به خورد مواد بره و پودر ژلاتین ذوب شده که هم دما با فرنی شده به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم، اجازه میدیم کمی از حرارت بیفته و بعد می ریزیم روی کراست بیسکوئیت و به مدت 3 تا 4 ساعت داخل یخچال قرار میدیم. |