زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد برنج ۳ قاشق غذا خوری |
شیر ۲ لیوان |
پوره هویج ۱ پیمانه |
شکر ۱/۲ پیمانه |
گلاب ۲ قاشق غذا خوری |
هلکمی |
خلال بادام ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا پوست هویج میگیریم و با آب میپزیم بعداز پخت با دستگاه پوره ش میکنیم. |
مرحله 2 | حالا تمام مواد بجز گلاب رو تو یه قابلمه میریزیم و هم میزنیم تا آرد و پوره تو شیر باز شن قابلمه را روی حرارت میزاریم و تا وقتی فرنی بپزد و قوام بیاره هم میزنیم . |
مرحله 3 | در آخر گلاب رو اضافه کنید میتونید خلال بادام یا پسته هم به فرنی اضافه کنید نوش جان |