سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ترکی فرنی با کادایف

فرنی با کادایف
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
رشته کادایف ۲۰۰ گرم
آرد ۲ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت ۱/۲ پیمانه
شکر ۵ قاشق غذا خوری
کره ۵۰ گرم
خامه‏ ۲۰۰ گرم
شیر ۳ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
فرنی با کادایف
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فرنی با کادایف
روش ساخت
مرحله 1طرز تهیه کادایف:کره را در تابه ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شود،رشته های کادایف را با دست خرد کنید و همراه شکر(۲ق) داخل تابه بریزید و مرتب هم بزنید تا رشته ها به کره آغشته شودوقتی رنگ رشته ها طلایی شد تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
مرحله 2طرز تهیه فرنی: برای تهیه فرنی در یک ظرف آرد و نشاسته ذرت و شکر (بستگی به ذائقتون می توانید شکر بیشتری اضافه کنید)را با هم مخلوط کنید، سپس شیر را کم کم به آنها اضافه کرده، به آرامی هم بزنید تا آرد گلوله نشود،خامه و گلاب را هم به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
مرحله 3حالا باید قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مواد داخل آن را مرتب هم بزنیدتا مواد غلیظ شوند، در این صورت فرنی آماده است. فرنی را کنار بگذارید تا خنک شود. 
مرحله 4یک ظرف پیرکس را انتخاب کنید نیمی از رشته های کادایف را داخل ظرف قرار دهید، حالا فرنی را روی رشته ها بریزید. مابقی رشته ها راهم روی فرنی ریخته و با قاشق آنها را داخل ظرف پخش کنید و داخل یخچال قرار دهید تا فرنی خنک شود. 
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین