زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد برنج ۱۰۰ گرم |
شکر ۲۰۰ گرم |
شیر ۱ لیتر |
گلاب ۱/۴ پیمانه |
ورقه ژلاتین ۵ عدد |
پودر ژله ۱۰۰ گرم |
آب ۱ پیمانه |
مرحله 1 | آرد برنج، شکر و شیر را در ظروف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه روی اجاق قرار دهید. پیوسته هم بزنید تا شیر بجوشد و فرنی غلیظ شود. |
مرحله 2 | گلاب را بیفزایید و فرنی را از روی حرارت بردارید. |
مرحله 3 | ورقهای ژلاتین را در آب سرد بخیسانید؛ همین که نرم شد آن را درون فرنی بریزید و دوباره روی حرارت بگذارید. به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا ژلاتین کاملا در فرنی حل شود. |
مرحله 4 | فرنی را کنار بگذارید تا خنک شود اما نبندد. |
مرحله 5 | پودر ژله را در آب جوش حل کنید. در سینی کوچکی بریزید. صبر کنید تا ژله در یخچال ببندد. |
مرحله 6 | آن را به شکل دلخواه خرد کنید و در فرنی بریزید. |
مرحله 7 | فرنی را در قالب چرب کردهای بریزید و یک شب در یخچال قرار دهید. |