زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۴ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
آرد برنج ۱ پیمانه |
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری |
مربای تمشکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | آرد برنج، وانیل و شكر را در قابلمهاي بريزيد، شير را كمكم به آن اضافه كنيد و هم بزنيد تا مخلوط شود و آرد هم گلوله گلوله نماند. |
مرحله 2 | قابلمه را روي حرارت ملايم بگذاريد و مرتب هم بزنيد تا مخلوط ته نگيرد. 20 دقيقه براي اين مرحله كافي است. |
مرحله 3 | حالا به مدت 5 دقيقه حرارت را زياد كنيد تا بجوشد. بعد از اين مدت فرني را از روي حرارت برداريد و داخل ظرف مورد نظر (در اينجا جامهاي شيشهاي استفاده شده است) ريخته و در يخچال بگذاريد. |
مرحله 4 | بعد از مدتي كه فرني خنك شد ظرف را از يخچال بيرون آورده، مربا يا شربت دلخواه را روي فرني ريخته و مجددا به مدت يك ساعت در يخچال بگذاريد |