زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد برنج ۳ قاشق سوپ خوری |
آرد نشاسته ۱ قاشق سوپ خوری |
شیر ۲ لیوان |
شکر ۱/۲ پیمانه |
گلاب ۱ قاشق سوپ خوری |
خامه ۲ قاشق سوپ خوری |
انبه ۱ عدد |
کره ۲۵ گرم |
مرحله 1 | آرد برنج، آرد نشاسته و شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید. |
مرحله 2 | وقتی شیر ولرم شد، شکر را به آن اضافه کنید تا شکر حل شود و شیر به جوش بیاید. |
مرحله 3 | گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید که مواد فرنی غلیظ شود. |
مرحله 4 | بعد، از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید. |
مرحله 5 | پوست انبه را بگیرید و میکس کنید تا حسابی پوره شود. |
مرحله 6 | خامه و پوره انبه را به فرنی خنک شده اضافه کنید و در ظرفی که میخواهید سرو کنید بریزید و بگذارید یخچال تا خودش را بگیرد و رویش بسته شود. |