سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک فرم دادن خامه

فرم دادن خامه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
خامه قنادی ۱ بسته
پودر ۲ قاشق سوپ خوری
فرم دادن خامه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فرم دادن خامه
روش ساخت
مرحله 1برای داشتن یک خامه خوب و فرم گرفته ابتدا یک بسته خامه قنادی را تهیه میکنیم اغلب سوپری ها و لوازم قنادی ها دارن
مرحله 2خامه قنادی را که یخ زده هست به مدت چند ساعت داخل یخچال میگذاریم تا بصورت طبیعی آب شود در حد ماست
مرحله 3بعد از آب شدن یخ خامه یک ظرف بزرگ پر از یخ تهیه کنید
مرحله 4خامه را در ظرف کوچیکتر از ظرف یخ بریزید و مانند عکس داخل ظرف بزرگتر بزارید
مرحله 5با همزن دور کند ابتدا شروع به همزدن کنید
مرحله 6بعد از چند دقیقه دور همزن را تند کنید تا آخرین درجه
مرحله 7وقتی احساس کردید که خامه در حال فرم گرفتن هست و سفت شده نوبت اضافه کردن پودر خامست
مرحله 8برای یک بسته دوقاشق سوپخوری پودر خامه کافیه
مرحله 9پودر خامه را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مثل عکس حالت خمیری به خودش بگیره
مرحله 10خامه ما آمادست . میتونید برای کیک های تولد و هر نوع کیکی که دوست دارید استفاده کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین