سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماکارونی و پاستا فتوچینی آلفردو

فتوچینی آلفردو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
جعفریبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
فتوچینی ۵۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
خامه‏ ۱/۳ پیمانه
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۳ پیمانه
سینه‌ مرغ ۱/۲ عدد
فتوچینی آلفردو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فتوچینی آلفردو
روش ساخت
مرحله 1یک عدد پیاز را در مقدار کمی روغن تفت دهید.سینه مرغ را با بیفتک کوب خوب بکوبید تا قطر آن کم شود و سپس آن را به صورت مستطیل‌های باریك خرد كرده و به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید(مقداری نمک و زردچوبه برای مزه دار کردن آن اضافه کنید).
مرحله 2در یک قابلمه آب بریزید و به آن یک قاشق نمک و مقداری روغن اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید.محتوای بسته فتوچینی را بدون شكستن رشته‌ها بمدت 15 دقیقه درآن بجوشانید و بعد آن را آبكش کنید.
مرحله 3در ماهیتابه ای کره و خامه را روی حرارت خیلی کم باهم مخلوط کنید سپس فتوچینی آبکش را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه به آن بیفزایید(معمولا میزان فلفل سیاه در فتوچینی آلفردو زیاد است)حرارت باید کم باشد و پس از اینکه 2 تا 3جوش زد مقداری از پنیر را به آن اضافه کرده و سپس آنرا خاموش کرده و در ظرف مورد نظر بکشید و لابه لای آنرا مرغ تفت داده شده بریزید و بقیه پنیر را روی آن ریخته و برای تزیین می توانید مقداری جعفری خرد شده روی آن بریزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین