زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
جعفریبه مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
پیاز ۱ عدد |
فتوچینی ۵۰۰ گرم |
کره ۱۰۰ گرم |
خامه ۱/۳ پیمانه |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۳ پیمانه |
سینه مرغ ۱/۲ عدد |
مرحله 1 | یک عدد پیاز را در مقدار کمی روغن تفت دهید.سینه مرغ را با بیفتک کوب خوب بکوبید تا قطر آن کم شود و سپس آن را به صورت مستطیلهای باریك خرد كرده و به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید(مقداری نمک و زردچوبه برای مزه دار کردن آن اضافه کنید). |
مرحله 2 | در یک قابلمه آب بریزید و به آن یک قاشق نمک و مقداری روغن اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید.محتوای بسته فتوچینی را بدون شكستن رشتهها بمدت 15 دقیقه درآن بجوشانید و بعد آن را آبكش کنید. |
مرحله 3 | در ماهیتابه ای کره و خامه را روی حرارت خیلی کم باهم مخلوط کنید سپس فتوچینی آبکش را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه به آن بیفزایید(معمولا میزان فلفل سیاه در فتوچینی آلفردو زیاد است)حرارت باید کم باشد و پس از اینکه 2 تا 3جوش زد مقداری از پنیر را به آن اضافه کرده و سپس آنرا خاموش کرده و در ظرف مورد نظر بکشید و لابه لای آنرا مرغ تفت داده شده بریزید و بقیه پنیر را روی آن ریخته و برای تزیین می توانید مقداری جعفری خرد شده روی آن بریزید. |