سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مکزیکی فاهیتای مرغ(چیکن فاهیتا)

فاهیتای مرغ(چیکن فاهیتا)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
روغن نباتی ۱ قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه ای ۳ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۱ حبه
فلفل هالاپینیو ۱ عدد
پیکو دگالوبه مقدار لازم
گواکومولیبه مقدار لازم
خامه ترشبه مقدار لازم
نان تورتیلا ۱۲ عدد
کاهوبه مقدار لازم
روغن کانولا ۱ قاشق سوپ خوری
آب پرتقال ۱/۳ فنجان
آب لیمو ۱/۴ فنجان
پودر فلفل ۲ قاشق چای خوری
زیره ۱ قاشق چای خوری
سس ووسترشایر ۲ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
سیر ۲ حبه
گشنیز ۱/۴ فنجان
سینه‌ مرغ ۷۰۰ گرم
فاهیتای مرغ(چیکن فاهیتا)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فاهیتای مرغ(چیکن فاهیتا)
روش ساخت
مرحله 1بسته به ضخامت سینه ی مرغ، ممکن است لازم باشد آنها را به صورت افقی برش دهید و 2 سینه ی مرغ نازک تر درست کنیم.
مرحله 2هر سینه ی مرغ نصف شده بایستی در وسط خود ضخامتی بین 1 تا 2 سانتی متر داشته باشد. اگر سینه های مرغ از ابتدا نازک هستند، بگذاریدشان کنار و به مرحله ی بعد بروید.
مرحله 3آب پرتقال، آب لیمو، پودر فلفل قرمز، زیره، سیر خرد شده، گشنیز و سس ورسترشایر را در یک کاسه ی متوسط بریزید و هم بزنید. مرغ را اضافه کنید و آن را داخل مخلوط مزه دار کننده بخوابانید.
مرحله 4روی کاسه را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و بگذارید مرغ ها 30 دقیقه تا 1 ساعت در دمای اتاف بمانند. می توانید مرغ ها را بیشتر در مخلوط مزه دار کننده نگه دارید. برای این کار در ظرف مرغ را بپوشانید و بگذارید تا 8 ساعت در یخچال بماند.
مرحله 5سپس 30 دقیقه قبل از پختن آنها را از یخچال بیرون بیاورید و در دمای اتاق بگذارید تا سرمای آن از بین برود.
مرحله 6یک تابه ی بزرگ آهنی یا چدنی را روی حرارت متوسط داغ کنید. سپس 1 قاشق سوپخوری روغن اضافه کنید.
مرحله 7حالا مرغ ها را از داخل مواد مزه دار کننده بیرون بیاورید و بتکاند تا مایع اضافی مانده در آن جدا شود.
مرحله 8. مرغ را داخل تابه قرار دهید. بسته به اندازه ی تابه ممکن است لازم باشد مرغ ها را دسته دسته سرخ کنید.
مرحله 9مرغ را 2 تا 3 دقیقه تا قهوه ای شود سرخ کنید و برگردانید و 2 تا 3 دقیقه دیگر سرخ کنید تا طرف دوم نیز قهوه ای شود. پخته شدن مرغ را با برش دادن تکه ی سینه ی مرغ بررسی کنید و یا با یک دماسنج آشپزی دمای آن را اندازه گیری کنید که بایستی 165 درجه فارنهایت (74 درجه سانتی گراد) باشد. اگر مرغ نپخته بود آنقدر بپزید تا پخته شود.
مرحله 10مرغ را از تابه بیرون بیاورید و در یک بشقاب تمیز قرار دهید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
مرحله 11دومین قاشق سوپخوری روغن را به تابه اضافه کنید سپس فلفل دلمه ای و پیاز را داخل آن بریزید. 2 دقیقه بی آنکه هم بزنید بپزید تا سبزیجات شروع به قهوه ای شدن کنند. هم بزنید سپس 2 تا 3 دقیقه دیگر تا سبزیجات پلاسیده شوند ولی هنوز کمی ترد باشند بپزید. فلفل هالوپینو و سیر را (در صورت استفاده) اضافه کنید و 1 دقیقه بپزید.
مرحله 12مرغ را خلاف جهت چنگال برش دهید و به شکل نوارهای باریک در بیاورید. سپس روی سبزیجات بچینید. بلافاصله با چیپس تورتیلا و دورچین مورد علاقه ی خود برای کنار فاهیتا سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین