زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۳ عدد |
فلفل دلمه ای ۱/۲ عدد |
فلفل دلمه ای ۱/۲ عدد |
فلفل دلمه ای ۱/۲ عدد |
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری |
پاپریکا ۱ قاشق چای خوری |
گشنیز ۱/۲ پیمانه |
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری |
گوجه فرنگی ۴ عدد |
فلفل ۳ عدد |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
پیازچه ۴ ساقه |
پیاز ۱ عدد |
ماست ۴۰۰ گرم |
لیمو ترش ۱ عدد |
شکر ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | سینه مرغ و فلفل های دلمه ای را خلالی خرد کرده و با زیره ، پودر سیر ، پاپریکا ، گشنیز ، نمک و روغن زیتون مخلوط می کنیم . |
مرحله 2 | سپس در سینی فر فویل یا کاغذ روغنی گذاشته و مواد را می ریزیم . کنار آن یک عدد پیاز خلالی سفید ، 4 گوجه فرنگی درسته و 3 عدد فلفل قرمز می گذاریم و برای 30 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم |
مرحله 3 | برای تهیه سس " گوجه فرنگی با پوست و فلفل پخته شده ، گشنیز ، پیازچه خرد شده ، آب لیمو ترش تازه ، شکر و کمی نمک را در بلندر میکس می کنیم . |
مرحله 4 | برای سرو فاهیتا سس گوجه ریخته سپس از مرغ به همراه پیاز خلالی روی سس می ریزیم و روی آن از ماست ایسلندی استفاده شده که بدون چربی است و میزان پروتئین آن 3 برابر است و جهت دوستانی که بدنسازی کار می کنند مناسب است . |
مرحله 5 | می توانید در کنار فاهیتا از نان مدیترانه ای که برای 5 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد قرار داده اید استفاده کنید . |