سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی فالوده محلی

فالوده محلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
نشاسته گل ۷۰۰ گرم
آب ۱.۵ لیتر
فالوده محلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فالوده محلی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا نشاسته را در آب ریخته و با همزن برقی دو دقیقه هم میزنیم تا جایی که نشاسته کاملا در آب حل شود. مطمئن شوید هیچ مقدار از نشاسته ته نشین نشده باشد.
مرحله 2حالا مواد را درون قابلمه ریخته و روی شعله با حرارت زیاد می گذاریم تا کمی سفت شود. در این مرحله مدام با قاشق چوبی مواد را هم میزنیم تا ته نگیرد و گلوله گلوله نشود.
مرحله 3بعد شعله را کم کرده و حدود بیست تا سی دقیقه مدام هم میزنیم. مراقب باشید مواد فالوده ته نگیرد.
مرحله 4حالا مواد فالوده خودش را جمع کرده و به حالت خمیری در می آید و رنگش کمی از سفید به کرم تغییر می کند.
مرحله 5برای آماده کردن رشته های فالوده از درجه ریز چرخ گوشت یا دستگاه پرس استفاده می کنیم. یک ظرف بزرگ از آب کاملا سرد را زیر چرخ گوشت قرار می دهیم.
مرحله 6مواد فالوده را داغ داغ در چرخ گوشت می ریزیم تا به صورت رشته ای درون ظرف آب سرد قرار بگیرند.
مرحله 7حالا باید آب فالوده را دائما عوض کنیم تا فالوده از داغی بیفتد و سرد شود.
مرحله 8با اضافه کردن شهد و مغز پسته و گردو فالوده آماده ی سرو است. نوش جان?
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین