زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۲ قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری |
آویشن ۱ قاشق چای خوری |
اسفناج ۴ پیمانه |
سیر ۲ حبه |
قارچ ۱ پیمانه |
پیاز ۱ عدد |
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری |
فارفاله (پاستای پاپیونی) ۱۷۰ گرم |
مرحله 1 | فارفاله (پاستا پاپیونی) را داخل آب و نمک جوشیده بریزید و پس از نرم شدن، آبکش کنید. |
مرحله 2 | سپس، در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید. پیاز، قارچ و سیر را اضافه کنید و حدود 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا قارچ ها کاملا طلایی شوند. |
مرحله 3 | اسفناج، آویشن و فلفل را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا اسفناج آب بیندازد. |
مرحله 4 | در این مرحله، پاستا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی آنها پنیر بپاشید و گرم سرو کنید. |