سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ماکارونی و پاستا فارفاله با قارچ و اسفناج

فارفاله با قارچ و اسفناج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۲ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری
آویشن ۱ قاشق چای خوری
اسفناج ۴ پیمانه
سیر ۲ حبه
قارچ ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
فارفاله (پاستای پاپیونی) ۱۷۰ گرم
فارفاله با قارچ و اسفناج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت فارفاله با قارچ و اسفناج
روش ساخت
مرحله 1فارفاله (پاستا پاپیونی) را داخل آب و نمک جوشیده بریزید و پس از نرم شدن، آبکش کنید.
مرحله 2سپس، در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید. پیاز، قارچ و سیر را اضافه کنید و حدود 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا قارچ ها کاملا طلایی شوند.
مرحله 3اسفناج، آویشن و فلفل را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا اسفناج آب بیندازد.
مرحله 4در این مرحله، پاستا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی آنها پنیر بپاشید و گرم سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین