زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۹ نفر |
مواد لازم |
---|
شکلات سفیدبه مقدار لازم |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری |
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری |
نشاسته ۳ قاشق غذا خوری |
شکر ۳/۴ پیمانه |
شیر ۲/۳/۴ پیمانه |
شکلات ۱۱۵ گرم |
مرحله 1 | در یک قابلمه کوچک شکلات نیمهتلخ را روی حرارت ملایم گرم کنید تا شکلات آب شود. |
مرحله 2 | شیر را به ندریج اضافه کنید. در یک کاسه کوچک، شکر، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط شکر را به مخلوط شکلات اضافه کنید. |
مرحله 3 | آنها را روی حرارت ملایم بپزید تا بجوشند. بعد از ایجاد حباب، دو دقیقه دیگر حرارت دهید و سپس از روی حرارت بردارید. |
مرحله 4 | آنها را به مدت 45 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. مخلوط را تا مانی هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. |
مرحله 5 | مخلوط را درون قالبهای بستنی یخ بریزید. چوب بستنی در آنها قرار دهید. رو یآنها رابپوشانید و به مدت 3 تا 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شوند. |
مرحله 6 | پیش از سرو، 10 دقیقه آنها را بیرون بگذارید تا کمی از حالت یخزدگی بیرون بیایند. |
مرحله 7 | در صورت تمایل، میتوانید در شکلات سفید مایع، شکلاتهای ریز یا کوکیهای رنگی و ریز بغلتانید تا شمایل زیبایی نیز پیدا کنند. |